Președintele turc dorește să formeze o alianță între cele 57 de națiuni islamice pentru a "distruge Israelul

Președintele turc dorește să formeze o alianță între cele 57 de națiuni islamice pentru a "distruge Israelul în 10 zile"

Ne apropiem de pregătirile pentru împlinirea profețiilor din Ezechiel 38 și 39?
Spiritul lui AntiMashiyah (inflamat de însuși Satana) este de a inspira inamicii Israelului să se alăture unei alianțe, care ar putea duce la cea mai mare și cea mai formidabilă forță militară de pe planetă desccrisă de Ezechiel.

"Armata islamului"...
Președintele Turciei, Recep Erdogan, și-a anunțat pretențiile într-un articol publicat în decembrie anul trecut în cotidianul turc "Yeni Safak" sub titlul "O chemare la acțiune urgentă", care a apărut, de asemenea, pe site-ul ziarului sub denumirea: "Ce se întâmplă dacă o armată a islamului ar fi formată împotriva lui Israel?"

Apelul a fost direcționat către 57 de state musulmane care prevede „Organizația de Cooperare a statelor islamice - OIC“ și a fost scris de însuși președintele și partidul căruia acesta este un membru, „AKP“ sub steagul „Armata Islamului“, cu scopul de a înconjura și de a ataca statul Israel. Articolul descrie în detaliu modul în care o astfel de armată ar putea învinge statul israelian: o combinație de forțe terestre, maritime și aeriene capabile să învingă Israelul militar în 10 zile, și pe cale diplomatică în 20 de zile „după care vor elibera Palestina.“

Relațiile bune dintre Israel și Turcia sunt un lucru din trecut. Incidentul cu flotila din Turcia, care a încercat să pătrundă în apele teritoriale israeliene, în special cu nava „Marmara“, a dus la tăierea relațiilor dintre cele două țări, cu toate acestea, deși acestea au fost înlocuite, acestea au suferit constante întreruperi, datorită atitudini dictatorului turc împotriva statului evreu care a câștigat un nou impuls în luna mai, atunci când Erdogan a cerut musulmanilor din întreaga lume să „inunde Muntele Templului“, susținând că „în fiecare zi, Ierusalimul este sub ocupație și o insultă pentru noi (musulmanii). "

Proiectul Turciei și planurile pentru invazia Israelului sunt clar delimitate: „membrii OCI afirmă să unească și să formeze o forță militară unită, constituind cea mai mare armată din lume, populația totală a acestor țări este de  1.674.526.931.. Numărul soldaților care își desfășoară activitatea în aceste țări este de cel puțin 5.206.100, iar bugetul lor de apărare militară de 174.278.420.00 dolari, demn de accentuat.

Și articolul continuă inferiorizănd Israelul și capacitățile sale militare: .. „În ceea ce privește Israelul, cu o populațiede 8.049.314 iar numărul soldaților este semnificativ mai mic decât populația acestei țări, care a încercat să ocupe Ierusalimul înconjurat de musulmani. Rețineți că numai populația din orașul Istanbul depășește 14 milioane. Numărul soldaților activi ai forțelor de ocupație israeliene este de 160.000, iar bugetul apărării al Israelului este de aproximativ 15.600.000.000.

În comparație Armata americană are 1.281.900 soldați activi, mai puțin de un sfert dintre soldații armatei islamice propuse. Bugetul militar american - cel mai mare din orice țară din lume - este de aproximativ 580 de miliarde, mai mult de 30 de ori decât cel al armatei islamiste propuse. "

Articolul descrie, de asemenea, planurile de luptă cu sediul central în Turcia, subliniind faptul că Turcia are cea de-a șaptea cea mai mare armată din lume și cea de-a doua dintre membrii NATO.
În prima fază - conform planurilor turcești - 250.000 de soldați vor fi implicați în domeniu.
"Pot fi folosite 500 de tancuri și vehicule blindate, 100 de avioane, 500 de elicoptere și 50 de nave de război și submarine", spune ziarul turc.

„Turcia va servi drept sediu important în timpul funcționării, datorită infrastructurii sale aeriene, terestre și maritime. Armata turcă, a realizat operațiunea militară “ Scutul Eufratului „ cu mare succes (în Siria în 2017), este acum pe locul al 7-lea ca cea mai puternică armataă din lume, si 2
a doua din forțele NATO. Turcia are aproximativ 4.000 de tancuri de război, și 1.000 de avioane de război, marina a făcut progrese semnificative în ultimii ani, cu 194 nave de război aflate în dispozitiv "

"În calitate de singura țară care deține arme nucleare, Pakistanul ocupă un statut important printre cele 57 de țări membre ICO". „Ministrul Apărării Malaysian a descris recunoașterea de către Trump cu Ierusalimul drept capitală a statului Israel este ca o palmă pentru musulmani. El a declarat că forțele armate din Malaezia sunt pregătite să-și îndeplinească datoria în legătură cu Ierusalim.“

Dictatorul tiran turc este ambițios, acesta este deja un fapt asumat. Acesta este un ucigaș crud. Uitați-vă la masacrul actual al kurzilor și grupurilor creștine din Siria, o adevărată purificare etnică, nu există nici o îndoială cu privire la ceea ce Erdogan este capabil să facă. Să nu uităm, de asemenea, genocidul armean cănd turcii otomani la începutul secolului al XX-lea au ucis aproximativ 1,5 milioane de creștini armeni, ceea ce este considerat ca fiind primul genocid al secolului XX, până în prezent nu a fost recunoscut niciodată de guvernele turcești succesive.

Unii comentatori spun că toată această discuție este pentru consumul intern, pentru a distrage atenția poporului turc de la problemele interne pe care dictatorul le are în Turcia cu opoziția.

„Sadat - o Companie turcă pentru Apărarea Internațională islamică „- o organizație fondată de consilierul militar principal Erdogan, precum și promovarea cooperării militare pan-islamice, are scopul de a“ ajuta lumea islamică să aibă super-puteri„ Potrivit unor surse israeliene de securitate, „Sadat“ oferă echipamente militare și finanțare a Hamas în Fâșia Gaza, cu scopul de formare a unei armate palestiniene pentru a lupta împotriva Israelului. Articolul citat se încheie cu această amenințare veche și cunoscută evreilor: „cei care se cred acum proprietarii Ierusalimului nu și vor găsi mâine un singur copac în spatele căruia să se poată ascunde. 

"Moderna TURCIA este descrisă de Ezechiel ca TOGARMA legată de invazia Israelului de către o confederație a națiunilor, Turcia modernă este identificată cu acuratețe profetică descrisă în textul lui Ezechiel 38 „Togarma (actuala Turcie) de la nordul îndepărtat, și toate trupele sale, multe popoare cu tine. 

Această confederație, condusă de Gog și Magog, care cu actualul Iran și Turcia va fi cu siguranță o parte, „adunată din mulți oameni, împotriva munților lui Israel :  După multe zile, vei fi în fruntea lor; în vremea de apoi, vei merge împotriva ţării, ai cărei locuitori, scăpaţi de sabie, vor fi strînşi dintre mai multe popoare pe munţii lui Israel cari multă vreme fuseseră pustii; dar, fiind scoşi din mijlocul popoarelor, vor fi liniştiţi în locuinţele lor.
9 Iar tu te vei sui, vei înainta ca o furtună, vei fi ca un nor negru care va acoperi ţara, tu cu toate oştile tale, şi multe popoare cu tine. Ezechiel 38 
Această mulțime nenumărată, care va veni împotriva lui Israel va cădea însă pe dealurile din Țara Sfântă, iar numărul morților va fi atât de mare, încât va dura șapte luni ca să le îngroape: ,,În ziua aceea, voi da lui Gog un loc de înmormîntare în Israel: valea călătorilor, la răsăritul mării moarte, şi mormîntul acesta va astupa trecerea călătorilor. Acolo vor îngropa pe Gog cu toată mulţimea lui, şi vor numi valea aceasta: ,Valea mulţimii lui Gog.`
12 Şapte luni îi va îngropa casa lui Israel, ca să curaţe ţara.
13 Tot poporul ţării îi va îngropa, şi i se va duce vestea, în ziua cînd voi fi proslăvit, zice Yahweh Elohim.``
14 Apoi vor alege nişte oameni cari vor cutreiera neîncetat ţara, şi cari vor îngropa trupurile rămase pe faţa pămîntului, ca să curaţe ţara; după şapte luni vor începe să cerceteze.
15 Cei ce vor străbate ţara, o vor cutreiera, şi cînd unul din ei va vedea oasele unui om, va pune un semn lîngă el, pînă îl vor îngropa groparii în ,Valea mulţimii lui Gog.`Ezechiel 39
Nu știm ziua precisă când aceste lucruri se vor întâmpla, dar putem vedea planurile și poziționarea pieselor de șah din descrierea profetică ... poate cu o succesiune a lucrurilor mai rapidă decât ne imaginăm. Shalom Israel!!!

Comentarii