Pedofilie Islamică / Șeicul marocan: "O fetiță de nouă ani dă cel mai bine în pat"

Pedofilie Islamică / Șeicul marocan: "O fetiță de nouă ani dă cel mai bine în pat"
Sheikh al-Maghraoui had issued a fatwa saying girls can marry at nine (File)
Marocanul, Sheikh Mohamed Ben Abderrahman Al Maghraoui spune că o fetiță de nouă ani "dă adesea un rezultat mai bun în pat decât una în ​​vârstă de 20 de ani". În lumea islamică căsătoria între bărbați adulți și fete este comună și inerentă în învățăturile Coranului, care descrie modul în care Muhammad (Mohamed), care se numește „profetul“, și care se căsătorește cu o fată de șase până la șapte ani pe nume Aisha , evocată de islamiști ca fiind "Mama credincioșilor".

Mohamed Ben Abderrahman a emis, la începutul acestei luni, o fatua (ediție islamică), în care "legalizează" uniunea sexuală dintre un adult și o fetiță impuber. "Ni sa spus și am descoperit că fetele de acea vârstă oferă beneficii mai bune decât femeile adulte", spune el. "Ca rezultat, ele sunt capabile de căsătorie ca și cele de 20 de ani".

Al Maghraoui, este un cunoscut șeic salafist, un autor de o jumătate de duzină de cărți de teologie, plasează fatwa pe site-ul său asociat unde propovăduiește din Coran. Liderul musulman și-a bazat edictul pe exemplul "profetului" Mohammed. Aisha, își amintește el, "avea doar șase ani când a devenit logodnica profetului islamic Mahomed, chiar dacă nu sa căsătorit până nu a împlinit nouă ani".

Articolul original din © israelnoticias.com | https://www.alarabiya.net/articles/2008/09/26/57269.html

Comentarii