DONALD TRUMP vizitează locașurile Islamului, Iudaismului și a Creștinismului

DONALD TRUMP vizitează locașurile Islamului, Iudaismului și a Creștinismului 

Într-o agendă fără precedent pentru orice președinte american, și desigur, cu scopul de a impulsiona procesul de pace care este pe moarte în Orientul Mijlociu, presedintele american face un tur prin centrul spiritual al Islamului, Iudaismului și Creștinismului. Și, după cum era de așteptat, nu se va întoarce la Washington, fără a trece prin Roma pentru a primi binecuvântarea profetului fals ...

Prima oprire a lui Trump a fost astăzi în Arabia Saudită, locul de naștere al Islamului, care a provocat atât de mult rău omenirii, mai ales cu atacurile teroriste de către islamiștii radicali, adică, cei care iau în serios mesajul sângerosului Profet Muhammad.

Președintele american, Donald Trump, a aterizat în capitala Arabia, Riyadh, unde a fost primit de regele Salman bin Abdulaziz, pentru a începe primul său turneu internațional care va duce în Israel, Vatican, Bruxelles (Belgia) și Sicilia (Italia).

Regele saudit a organizat pentru Trump o mică recepție la aeroport, care călătorește cu prima doamnă, Melania Trump.

Se estimează că Trump va încerca să obțină prin „prietenia“ cu Arabia Saudită un parteneriat islamic pentru combaterea terorismului, iar acest lucru va evidenția formarea unei alianțe împotriva Iranului, unul dintre cei mai mari dezvoltatori și finanțatori al terorismului islamic internațional.

Șeful statului, care ajunge în Arabia, în primul său turneu internațional, se va întâlni și  cu alți lideri politici Arabi și a țării, care este programatăpentru ca să se închidă acorduri economice importante.

În același timp cu prima zi a vizitei sale, a fost organizat în Riyadh un forum de afaceri american pentru a stimula investițiile și comerțul bilateral.

Mâine, șeful Casei Albe va participa la o întâlnire cu țările Consiliului de Cooperare al Golfului (CCG) Arabia Saudită, Kuweit, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Qatar și Oman, precum și un summit cu liderii și reprezentanții celor cincizeci de țări arabe și islamice.

Dupa vizita politică la Riyadh, capitala Arabiei Saudite, șeful guvernului SUA se va muta în Israel, pentru o vizită de 2 zile (22 și 23 mai), care precede celebrarea „Zilei Ierusalimului“ în care Ierusalimul va împlini 50 de ani, un jubiliar de Eliberare și Reunificare a capitalei veșnice a Israelului. 

Circulă speculații precum că Trump va anunța schimbarea ambasadei țării sale de la Tel Aviv la Ierusalim. Sincer, după ce a primit la Casa Albă pe liderul palestinian terorist și după vizita în Arabia Saudită, unul dintre principalii finanțatori ai terorismului, mă îndoiesc că Trump are „suflare“ să riște aceste  mișcări politice imprevizibile ...

Să ne amintim că, în timpul vizitei sale recente la Washingon, președintele palestinian Abbas a reiterat dorința ca Trump să viziteze Ierusalimul de Est drept capitală a unui stat palestinian ipotetic.

Și, desigur, acest carnaval montat de Trump nu se va  încheia fără binecuvântarea profetului fals, liderul carismatic al romano-catolicismului ...

Potrivit agenției „Ecclesia“, papa Francisc îl va primi în audiență pe Trump la ora 8:30,  ora locală a zilei de 24 mai. Aceasta va fi prima întâlnire oficială între cei doi lideri politici după ce reprezentantul Bisericii Romano-Catolice a vizitat Portugalia pentru a sărbători 100 de ani de la Marea Minciună de la Fatima. Shalom Israel !!!

Comentarii