PROTECTORUL LUI YISRAEL

Cuvântul Lui Y.H.V.H. TZEVAOT stă în picioare


”Câteva clipe te părăsisem, dar te voi primi înapoi cu mare dragoste. Într-o izbucnire de mânie, ÎMI ascunsesem o clipă fața de la tine, dar Mă voi îndura de tine,cu o dragoste veșnică, ziceY.H.V.H., Răscumpărătorul tău”.

Sub stăpânirea babiloniană și romană, revărsarea mâniei lui Y.H.V.H. a durat doar o clipă.Trebuie să observăm contrastul, o clipă poate să însemne o mie de ani, dar în veacurile care vor veni CEL- ETERN îi promite lui Yisrael garanția unei bunăvoințe veșnice. De ce? Deoarece îndurările Sale țin din veșnicie în veșnicie.” 

DAR BUNĂTATEA LUI Y.H.V.H. ȚINE ÎN VECI PENTRU CEI CE SE TEM DE EL( Psalm 103:17).

Și lucru acesta va fi pentru Mine ca și cu apele lui Noe: După cum jurasem că apele lui Noe nu vor mai veni pe pământ,tot așa jur că nu mă voi mai mânia pe tine și nu te voi mai mustra”
( Isaiah 54:9).

Timp de 4.000 de ani Y.H.V.H. a respectat promisiunea făcută omenirii prin Noe”, El a mai zis:
” Iată, Eu fac un Legământ cu voi, și cu sămânța voastră,care va veni după voi...Nici o făptură nu va mai fi nimicită de apele potopului”..(Geneza 9:9).

Pot să vină furtuni, dar ori de câte ori apare curcubeul, ne aducem aminte promisiunea lui CEL- ETERN.. Pot exista atacuri împotriva lui Yisrael, dar Legământul Lui rămâne în picioare..” 

Pot să se mute munții, pot să se clatine dealurile, dar Dragostea Mea nu se va muta dela tine,și Legământul Meu de pace nu se va clătina, zice Y.H.V.H. care are milă de tine”.

Așa că Yisrael poate să spună împreună cu Psalmistul:”Y.H.V.H. ESTE ADĂPOSTUL ȘI SPRIJINUL NOSTRU, UN AJUTOR, CARE NU LIPSEȘTE NICIODATĂ ÎN NEVOI. DE ACEEA NU NE TEMEM, CHIAR DACĂ S-AR ZGUDUI PĂMÂNTUL, ȘI S-AR CLĂTINA MUNȚII ÎN INIMA MĂRILOR, CHIAR DACĂ AR URLA ȘI AR SPUMEGA VALURILE MĂRII, ȘI S-AR RIDICA PÂNĂ ACOLO DE SĂ SE CUTREMURE MUNȚII” (PSALM 46:1-3).

Indiferent ce spun unii sau alții, indiferent ce cred Te-ologii lumii acesteia, Cuvântul Lui Y.H.V.H. TZEVAOT, PROTECTORUL LUI YISRAEL,stă în picioare, VEȘNIC....Hallelu-YAH....Baruch Ha-Shem YHVH...!!!! Shalom Israel !!!

Comentarii