Împărțirea țării Lui YHVH CEL ETERN

Împărțirea țării Lui YHVH CEL ETERN


Împărțirea țării Lui YHVH CEL ETERN, de către națiunile pământului,” PLANUL ONU” de împărțire din 1947..Nici unul nu-ți apără pricina ca să-ți lege rana; nu-i nici un leac, nici un mijloc de vindecare ! „În vremea aceeea, zice Y.H.V.H. CEL- ETERN, Eu voi fi Salvarea tuturor semințiilor lui Yisrael, și ei vor fi poporul Meu (Yermyahu 30:17, 31:1).

Arde inima mea de nerăbdare, să văd judacata Celui Etern îndreptată împotriva tuturor acelora, care au îndrăznit să se atingă de țara Lui și de Poporul - Lui ! Acest timp vine, nu v-a zăbovi, căci semnele venirii lui, sunt mai vizibile ca oricând...

Vai de tine pământule, și de locuitorii tăi, căci ”vremea judecății tale” bate la uși...Căci iată că în zilele acelea și în vremile acelea, când voi aduce înapoi pe prinșii de război ai lui Yehudah și ai Yerusalimului, voi strânge pe toate neamurile, și le voi pogorâ în valea lui Yosafat. Acolo, Mă voi judeca cu ele, pentru poporul Meu, pentru Yisrael, moștenirea Mea, pe care l-au risipit printre neamuri, împărțind între ele țara Mea (Yoel 3:1-2).

Cu mult înainte de războiul din Golf au existat voci previzibile care au cerut în cor rezolvarea problemei palestiniene. Dar astăzi, oare ONU gândește altfel..???

Pentru multe minți, politicieni și lideri religioși( și nu numai) această rezolvare ar putea însemna un singur lucru - teritoriul în schimbul păcii. Spus simplu, înseamnă că micuțul Yisrael trebuie să se retragă din ținuturile Judeii și Samariei, câștigate în Războiul din 1967, și să cedeze aceste teritorii pentru înființarea unui soi de stat ”palestinian”..

”Auzi Ceruri și voi locuitorii lor ”..!!!! Toată lumea religioasă, cultă, educată, filosofică și puternic emancipată, împotriva Lui Y.H.V.H.- TZEVAOT, a poporului Său, și a Țării Sfinte-Yisrael..!!!

Realitățile Orientului Mijlociu dictează ca acest stat să fie controlatîn curând, fie indirect,fie direct, de OEP. Chiar și în Statele Unite(SUA), politicienii sunt preocupați de această idee încă din 1967.. Americanii au interese, și nu un acord de sinceră prietenie cu Yisrael...

Acest concept al teritoriului în schimbul păcii a fost formulat pentru prima dată în 1969 și a fost vehiculat de nenumărate ori de atunci încoace. Se observă clar că aceeași idee se află în spatele actualelor inițiative de „pace”, dar acest concept este deficient din mai multe puncte de vedere. El nu rezistă din punct de vedere geografic, politic, strategic și cel mai important dintre toate, din punct de vedere al TOREI, și a tot ce înseamnă Sfintele Scripturi-Judaice..

Hai să abordam pe scurt aceste domenii pentru a ne putea ruga mai bine și pentru a ne lupta mai bine în acest domeniu critic al mijlocirii. Noi, cei care pretindem că suntem credincioși, vom fi înzestrați cu „ armele- luminii”, baruch Ha-Shem YHVH ..! Judeea și Samaria, cunoscute și sub numele de Malul de Vest, sunt un teritoriu foarte mic într-n stat la fel de mic..

Ținutul este atât de mic încât secțiunea lui mijlocie poate fi traversată cu mașina în aproximatv 30 minute. Ca lungime, se întinde de la marginea Văii Izreel în nord, cu puțin dincolo de Hebron în sud. Din nou, această distanță poate fi ușor parcursă cu mașina într-o oră și jumate. 

Acum, bunul simț ne poate spune foarte repede că o asemenea bucată de pământ este prea mică pentru a reveni statul cuiva.Ar avea puține șanse să devină independentă dn punct de vedere economic și politic.Din punct de vedere practic ea ar putea fi importantă doar ca bază de plecare în operațiuni teroriste împotriva a ceea ce ar mai rămâne din Yisrael.

Din punct de vedere geografic, înființarea unui asemenea stat într-un stat ar însemna ”scoaterea inimii lui Yisrael”. Dar, tocmai aceasta este soluția care se încearcă să i se impună lui Yisrael.. 

Întrebare, care din națiunile pământului susține cauza lui Yisrael din punct de vedere al Scripturilor ??? Shabbat Shalom Israel .. !!!

Comentarii