ISIS "explică" de ce nu atacă acuma Israelul

ISIS "explică" de ce nu atacă acuma Israelul
Imagini pentru isis israel
Grupul terorist Stat Islamic a publicat un articol care explică de ce nu atacă statul evreu, și se asigură că problema palestiniană nu ar trebui să primească un tratament preferențial.

În ultima ediție a săptămânalului său, organizația Al-Naba justifică lipsa de atacuri împotriva Israelului. Sub titlul "Ierusalimul mai presus de toate este o chestiune a legi islamice," grupul susține că cauza palestiniană nu are prioritate față de orice altă luptă jihadistă.

"Dacă ne uităm la realitatea lumii de azi, vom constata că acest lucru este total reglementat de politeism și legile sale, cu excepția regiunilor în care Allah a făcut posibilă stabilirea religiei de stat islamic. Prin urmare, Jihadul în Palestina este egal cu Jihadul în altă parte ", spune textul.

Articolul, de asemenea, a criticat dur "exagerat" arabii care au făcut presiuni de zeci de ani, spunând că "Palestina este cauza principală a musulmanilor." 

Printre cele menționate în acest context, se spune că fostul lider naționalist arab Gamal Abdel Nasser din  Egipt și Irakul lui Saddam Hussein cu adepții săi  ",  au negociat cauza palestiniană și au vândut iluzii" 

Potrivit Isis - Jihadul, într-adevăr ar trebui să aibă prioritate în statele arabe care sunt conduse de "tirani". Primul și cel mai important, potrivit săptămânalului, este Arabia Saudită, în care cele două orașe sfinte islamice Mecca și Medina ar trebui să fie salvate din mâinile familiei regale saudite.

"Tirani apostații care conduc pământurile Islamului sunt mai răi decât necredincioșii (evrei), și războiul împotriva lor are prioritate față de războiul împotriva necredincioșilor originali", spune articolul.

În ciuda faptului că statul islamic recrutează luptători din întreaga lume pentru a lupta în Siria și Irak, articolul intitulat jihadiști să lupte împotriva "necredincioșilor" care le sunt mai aproape. 

Lupta împotriva evreilor, explică textul, va veni mai târziu, va veni de la musulmanii din Palestina, dar acum sirienii musulmani luptă împotriva lui Bashar al-Assad și musulmanii egipteni împotriva lui Abdel-Fattah el-Sissi. 

Odată ce regimurile arabe care se presupune a apăra Israelul, să fie răsturnate, atunci forțele jihadiste pot "trece granițele statului evreu și să se confrunte în mod direct c armata lor."

Deși o mare parte a textului este axat pe reducerea importanței cauzei palestiniene între jihadiști, oricum, autorul spune că este datoria religioasă a tuturor musulmanilor pentru a ajuta la salvarea Palestinei, care este înconjurată de evrei ".

Articolul spune că acest lucru se datorează faptului că pămăntul a fost cândva parte a imperiului islamic, și, prin urmare, există un imperativ religios pentru toți musulmanii pentru a ajuta la recuperarea și a face parte din "Casa Islamului".

Prin urmare, musulmanii din întreaga lume sunt obligați să trimită ajutor - bani sau luptători - palestinienilor care luptă contra Israel.

În cele din urmă, textul Isis explică că cine nu poate veni în Orientul Mijlociu, sau nu au bani, "pot ataca evreii și aliații lor, oriunde ar fi în orice mod posibil".

Comentarii