Video IRANIAN arată INVAZIA Ierusalimului

Video IRANIAN arată INVAZIA Ierusalimului














Un nou videoclip iranian, arată că în viitorul apropiat va avea loc o invazie și preluarea Ierusalimului de către o alianță Islamistă între Iran, Hamas, Hizballah.

Videoclipul animat, este produs de Casa de design islamică, Revolution, portretizează soldați care se  pregătesc pentru luptă. Unul poartă însemnele IRGC pe brațul stâng, un alt o emblemă, Al Badr, o Organizație șiită irakiană, a treia cu un cap de libanez al organizației teroriste Hizballah, și un al patrulea este văzut purtănd o caracteristică Balaclava cu cap verde, al grupări teroriste Hamas și Al Qassam.

Fiecare brand de soldat poartă un pistol, o cască și keffiyeh. Acestia se afișează pe un deal, cu vedere spre capitala israeliană din Ierusalim, pregătiți pentru luptă.

Clipul apoi arată un ecran negru, cu un script persan care spune : "Israelul trebuie să fie distrus" sau literal "șters din analele istoriei", o comandă emisă de Ayatollahul Khomeini din Iran, precum și de celebrele cuvinte repetate de fostul președinte al Iranului, Mahmoud Ahmadinejad, și de alți lideri aliați ai Iranului, cum ar fi liderul Hizballah, Hassan Nasrallah.

Videoclipul continuă ", și arată tineri soldați, cum mărșăluiesc în luptă spre Muntele Templului din Ierusalim și Orașul Vechi.

Iată video:

Reprezentarea lor încă nu este completă după cum ne arată Scriptura, timpul prezis este destul de aproape și lipsesc mari jucători, precum Rusia și Turcia.

În trecutul recent Turcia și/a arătat dorința de a invada Ierusalimul. Ei bine, Iranul ne spune de dorința sa de a invada Ierusalimul cu o alianță islamică, dar alianța va fi mult mai mare decât Iran, Hizballah și Hamas.

Ezechiel 38, ne spune de această invazie a Ierusalimului de către o alianța islamică, care probabil va include Rusia, Turcia, Iran, Etiopia, Put (Libia), și alte națiuni precum CSI.


Iranul sunnit si Turcia șiită, vor fi cei mai importanți jucatori care se vor alătura acestei alianțe.

Dacă Turcia, Iran sau și alte țări visează aceste invazii a Ierusalimului, prin asta putem ști, că se va întâmpla precum este scris, și bănuiesc că timpul este mult mai aproape decât marea majoritatea a oamenilor crede, mai ales când mulți consideră, că odată ce Iranul a semnat acordul cu P5, acesta va însemna numai prosperitate pentru această regiune. Shalom Israel !!!

Comentarii