Israel a instalat un sistem revoluționar pentru a detecta tuneluri de-a lungul frontierei cu Gaza

Israel a instalat un sistem revoluționar pentru a detecta tuneluri de-a lungul frontierei cu Gaza
Mecanismul de apărare va implementa un dispozitiv nou pentru a detecta tuneluri, este dezvoltat de compania Elbit Systems, si folosit la granița cu Fâșia Gaza, în scopul de a proteja pe cetățenii israelieni împotriva infiltrării teroriștilor Hamas.

Mecanismul cuprinde o serie de senzori și colectează informațiile, care sunt analizate de un sistem de control bazat pe algoritme inteligente. 

Metoda identifică exact tunelul și locația, fără a provoca alarme false.

Sistemul este unic in lume, si a fost dezvoltat în Israel în timp record, de către Direcția de Cercetare si Dezvoltare a Ministerului Apărării în colaborare cu industria Israeliana.

După două luni de dezvoltare, Compania internaționala de apărare electronica [ Elbit Sistem ] cu sediul in Israel, a anunțat că oamenii săi de știință au reușit să creeze un sistem eficient care foloseste senzori pentru a detecta activitatea din tunel. Elbit a declarat că dispozitivul va fi instalat de-a lungul frontierei cu Fâșia Gaza.

Potrivit unor rapoarte, dispozitivul costa doua milioane de dolari pe kilometru. Acesta a fost testat cu succes în unele părți ale frontierei și este de așteptat să se extindă de-a lungul gardului de securitate de separare dintre Israel si Gaza.

Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere; si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta o vei osandi. Aceasta este mostenirea robilor lui Yahweh, asa este mantuirea care le vine de la Mine, zice Yahweh. [Isa.54:17] Shalom Israel !!!

Comentarii