Israel a dezvoltat o tehnică bazată pe nanotehnologie impotriva cancerului pe creier

Israel a dezvoltat o tehnică bazată pe nanotehnologie impotriva cancerului pe creier
O tehnică bazată pe nanotehnologie, dezvoltata de Universitatea din Tel Aviv ar putea combate cea mai gravă formă de cancer cerebral, glioblastomul multiform (GBM), care este considerat în mare măsură incurabil de către medici.

Dupa ce a fost diagnosticata boala, victimele mor de obicei într-un an și jumătate.
Tehnica a fost dezvoltata de Prof. Dan Peer, de la Departamentul de cercetare de celule si Imunologie, si director stiintific al Centrului pentru Nanomedicina de la Universitatea din Tel Aviv, unde a fost încercat înainte, si se bazează pe "glonțul împotriva cancerului", un sistem dezvoltat de Peer și alți cercetători de la UTA. 

Tehnica consta, in a se livra chimioterapia direct catre celulele canceroase, folosind lipozomi bioadezivi (Bals), care sunt reduse la particule de dimensiuni nanometrice, si care aderă direct la celulele canceroase. Peer și Prof. Rimona Margalit, au dezvoltat metoda si au publicat mai multe studii care demonstrează eficacitatea acestuia.

Metoda de atac cu nanoparticule a fost aplicata la șoareci, iar rezultatele au fost promițătoare deoarece rata lor de supraviețuire a fost mai mare.

 יהוה YaHWeH te va face să fii cap*, nu coadă; întotdeauna vei fi sus, şi niciodată nu vei fi jos, dacă vei asculta de Poruncile lui יהוה YaHWeH, Eylohim al tău pe care ţi le dau astăzi, dacă le vei păzi şi le vei împlini şi nu* te vei abate nici la dreapta, nici la stînga de la toate Poruncile pe care vi le dau astăzi, ca să vă duceţi după dumnezei şi să le slujiţi. [Deutr.28:13-14] ... Shalom Israel !!!

Comentarii