O săptămănă neagră din istoria Europei

O săptămănă neagră din istoria Europei
Ziua de 17 decembrie - a fost bogata în știri îngrijorătoare, în special în ceea ce privește Israelul și relația sa cu națiunile europene.

1 - Curtea Europeană scoate Hamas de pe lista de grupuri teroriste
Joi dimineata am aflat că Curtea Europeană de (IN)Justitie a ordonat eliminarea Hamasului din lista europeana de grupuri teroriste, de exemplu, legislatorii tratează grupul terorist islamic - al cărui unic scop este anihilarea totală a statului Israel - ca un grup de rezistență, și nu ca un grup de teroare ...

Reacționând la această decizie josnică, prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a criticat sever Europa, folosind memoria istorică, pentru a menționa uitarea aparentă a 6 milioane de evrei uciși în Europa.

Federica Mogherini, reprezentantul european pentru afaceri externe, a facut ca "apele să fiarba mai tare", afirmând că Hamas ar trebui să continue în "lista neagră" a organizațiilor teroriste europene.

Prezentă la o recepție de sărbătoare evreiască "Hanukkah", care a avut loc la Comisia Europeană de la Bruxelles, comisarul european a subliniat necesitatea de a combate antisemitismul, adăugând că lumea ar trebui să învețe din exemplul Macabeilor (rezistenta evreilor din Iudea impotriva elenizării).

Mogherini a promis de asemenea evreilor care au fost prezenți că, Uniunea Europeană va face recurs la hotărârea adoptata, ca să se asigure că Hamas va fi din nou inclus în "lista neagră" a grupurilor teroriste.

Aceasta hotarare demonstreaza o atitudine de imbecilitate reală a legislatorilor europeni, un adevarat gest de acceptare a terorismului ca o modalitate de a lupta. Într-un moment în care așezările israeliene vecine cu Fâșia Gaza, depun mărturie despre cum in fiecare noapte se fac pregătiri militare ale Hamas, inclusiv teste cu rachete, focuri de armă și explozii în așteptarea unui nou val de atacuri împotriva Israelului, astfel dar Curtea Europeană a judecătorilor trateaza acest grup terorist, care este similar cu "statul islamic - ISIS", cu bunătate și considerație ...!

Sa confirmat însă faptul că operațiunile și pregătirea militară actuală din Gaza sunt dintre cele mai mari de la ultima intervenție în teritoriu, dupa cum sa observat si astazi prin a lansa o racheta impotriva statului Israel.

2 - Parlamentul European a votat o recunoaștere "în principiu" a unui stat palestinian

Cu 498 de voturi pentru, 88 împotrivă și 111 de abțineri, reuniunea Parlamentului European de la Strasbourg, Franța, a votat în favoarea unei rezoluții ", în principiu pentru un angajament de recunoaștere a unui stat palestinian.

Din cauza controverselor, dezbaterile incinse și discuțiile în cadrul sesiunii plenare cu partidele de centru-dreapta, deputați de stânga care au făcut propunerea de a se recunoaste palestina ca stat, pentru a atenua efectele sale, adăugând că rezoluția de recunoaștere ar trebuii sa însoțească cot la cot si negocierile de pace dintre israelieni și palestinieni.

3 - Convenția de la Geneva condamnă ISRAEL

Ca și cum aceste decizii nu ar fi fost suficiente, Israelul a fost din nou condamnat de a 4-a Convenție de la Geneva, intr-o întâlnire desconsiderata de către țări precum Canada, SUA și Australia. Țările care s-au adunat la această conferință au condamnat activitatea de așezări de constructii din Iudeea, Samaria și capitala Ierusalim, susținând că această practică "încalcă responsabilitățile Israelului ca putere de ocupație."

4 - PROPUNEREA Palestiniana NATIUNILOR UNITE

Iordania a prezentat celor 15 membri ai Consiliului de Securitate al ONU un proiect de rezoluție pentru a forța Israelul să se retragă din teritoriile "ocupate" în 1967, propune statului evreu de a părăsi mari părți din Iudeea, Samaria, și sa împartă Ierusalimul cu palestinienii până la sfârșitul anului 2017.
Ironia acestei propuneri menționează apelul pentru "pace" între israelieni și palestinieni, insa cunoscut este faptul că efectul său va fi exact opusul ...

Marea intrebare acum este de a se găsi poziția Statelor Unite, deoarece se dorește ca "prietenul american" sa-si utilizeze dreptul de veto pentru a preveni progresul acestei rezoluții, daca ar fi să fie acceptata, ar pune în pericol însăși supraviețuirea Israelului.

Votul se poate face în 24 de ore, amânat, sau chiar "uita pentru totdeauna", așa cum sa mai întâmplat în trecut.

Ministrul de externe israelian Lieberman, a considerat propunerea ca un "truc", susținând că fără consimțământul Israelului nu se va schimba nimic pe teren.

Această cale, aleasa de către Uniunea Europeană va atrage după sine propriul prejudiciu, a Nu clasifica Hamas ca un grup terorist, este un afront la adresa moralei și principiile drepturilor omului.

A Forța Israelul să împartă Pământul promis de Creator, este un adevărat progres si cooparticipare indirecta la principiile terorismului islamic. Este bine cunoscut faptul inca din istorie că de fiecare dată cănd Israelul ceda terenurile palestinienilor nimic nu se îmbunătățește, dimpotrivă, se intensifică atacurile teroriste împotriva populației israeliene. Gaza este un exemplu perfect.

Dar aceasta este o cale ireversibila, deja anunțată de Cuvântul lui Elohim, precum ca Ierusalimul va ajunge un potir de ametire pentru toate popoarele, cu un rezultat final prin care Israelul va supraviețui, iar dușmanii lui Israel vor cădea la pământ, Nu sunt eu cel care spune acest lucru, este Cuvântul lui Elohim care este garantul. Shalom Israel!!!

http://scripturashabbatshalom.comunidades.net/index.php?pagina=1825457124_12

http://scripturashabbatshalom.comunidades.net/index.php?pagina=1825457124_14

Comentarii