Voi face din Ierusalim o piatra grea pentru toate popoarele, voi preface Ierusalimul într-un potir de ameţire

Voi preface Ierusalimul într-un potir de ameţire
Voi face din Ierusalim o piatra grea pentru toate popoarele
Avea dreptate prorocul Zaharia, atunci când cu mai mult de 2500 ani in urma a profețit că în zilele din urmă Ierusalimul va fi "un potir* de ameţire pentru toate popoarele dimprejur " - „Iată, voi preface Ierusalimul într-un potir* de ameţire pentru toate popoarele dimprejur şi chiar pentru Iuda, la împresurarea Ierusalimului.   ( Zaharia 12: 2)

Și așa este. Suntem în prezent în aceasta profetie când aceste cuvinte înțelepte inspirate de Duhul lui Elohim se aplică. Această "piatră grea", care a devenit Ierusalimul, este deja în centrul atenției și preocupărilor la nivel mondial. 

De mai multe săptămâni sunt în creștere conflictele din orașul antic, capitala statului Israel, pe care Comunitatea Internațională insistă să nu o recunoască cu acest statut. Statele Unite ale Americii în sine - aliați tradiționali ai lui Israel - sub actuala administrație Obama, dă semne de iritare și chiar condamnare a noilor proiecte ale guvernului israelian de a construi case împrejurul Marelui Ierusalim. 

A se vedea progresele înregistrate din ultimele ore: 

Consiliului de Securitate al ONU se va întâlni pentru a condamna ISRAEL ... 

La cererea Iordaniei, se va convoca Consiliul de Securitate al ONU pentru a se discuta despre situația actuală din Ierusalim, în special construcția de 1.000 de locuințe noi, aprobate de guvernul Netanyahu. În mod evident, ca acest organism al ONU ca întotdeauna, va veni cu o condamnare vehementă a Israelului - singura țară din lume, care nu poate construi pe propriul teritoriu ...! 

Obama împotriva Israelului din cauza Ierusalimului
Atotputernicul pamantean, Hussein Obama, din nou, pe un curs de coliziune cu Netanyahu, deja condamnă public această decizie israeliana, susținând că aceasta situatie ar îndepărta și mai mult procesul de pace în regiune. 

"Vom continua să zidim la Ierusalim!" - spune NETANYAHU  

Într-o atitudine admirabilă de fermitate, Netanyahu a răspuns americanilor, care, spre deosebire de ceea ce spun ei, a declarat ca nu construcțiile afecteaza procesul de pace în regiune, ci declaratiile liderilor americani. 

"Asa cum clădesc francezi in Paris, și cum britanicii construiesc în Londra - asa vom clădi si noi israelieni în Ierusalim" - a spus Netanyahu, continuând:  "Vom continua să construim în Ierusalim, capitala noastră veșnică. Am construit în Ierusalim, construim în Ierusalim, și vom continua să construim în Ierusalim." 

Și, arătând la criticile SUA, Benjamin Netanyahu nu a făcut economie la cuvinte: .. "Când Abbas incită la uciderea evreilor în Ierusalimul de Est, Comunitatea Internaționala este tăcuta, dar când construim în Ierusalim, toti sunt furiosi... astfel dar nu accept aceste criterii de duplicitate. "

Prefectul Ierusalimului a vizitat Muntele Templului în dimineața de marti, 28 Oct.2014 
O declarație clară a suveranității, facuta de prefectul Ierusalimului, Nir Barkat in dimineața de marti, pe care a făcut-o, vizitănd Muntele Templului, de asemenea, cunoscut sub numele de terasa cu moschei. 

Și, bineînțeles, Waqf islamică, entitatea care gestionează activitatea de pe terasă, deja a condamnat public vizita prefectului, susținând că "nu dă nici o legitimitate să se ia în considerare al-Aqsa, ca parte din jurisdicția municipiului Ierusalim, si nici nu șterge caracterul islamic etern al moscheelor. "Cu alte cuvinte: musulmanii vreau ca prefectul Ierusalimului, în care se află terasa, trebuie să li se ceară permisiunea de a o vizita ...! 

Într-o scurtă declarație, Barkat a spus că a făcut vizita pentru a verifica situația actuală și pentru a obține o înțelegere mai profundă a problemelor și a provocărilor de pe acest locas al Templului." 

Premierul palestinian a vizitat Muntele Templului luni 27 Oct.2014, afirmând Suveranitatea palestiniana ... 
Rami Hamdallah, prim-ministru al Autorității Palestiniene, a vizitat luni Muntele Templului, intrănd în moscheea al-Aqsa, și unde a declarat în mod clar și fără echivoc: ". Nu va fi nici un stat palestinian fără Ierusalimul de Est, drept capitală" 

Pe Muntele Templului, în ultima vreme au avut loc ciocniri între demonstranți palestinieni și poliția israeliana, ceea ce duce la închiderea terasei pentru câteva zile. În ciuda faptului că sa dat permisiunea lui Hamdallah, de a vizita site-ul, Netanyahu nu a lăsat sa se inteleagă ca Autoritatea Palestiniană, președintele Abbas și Hamas la său, precum și alte elemente ale organizațiilor islamice, sunt responsabile pentru conflictele pe terasa. 

Suntem într-un an dificil, un an de mari schimbari, un an mai aproape de împlinirea profețiilor vechi. Lumea se indreaptă abrupt în abis, judecând problemele Ierusalimului, aceasta "piatră grea", prin care Elohim a lui Israel, va zdrobi pe toti acesti dușmani ai Sionului și va implinii tot cea ce a promis pentru poporul Său, țara lui și orașul său Sfânt: In ziua aceea, voi face din Ierusalim o piatra grea pentru toate popoarele. Toti cei ce-l vor  impovăra, vor fi vatamati, si toate neamurile pamantului se vor strange impotriva lui. (Zah.12:3) Shalom Israel !!!

Actualizare: Israelul a inchis accesul pe Muntele Templului la Moscheia Al-Aqsa pentru palestinieni, din cauza atentatului terorist de asasinat asupra unui activist evreu, Abbas declara ca acest gest al Israelului este o declaratie de razboi.

Activistul evreu este spitalizat in urma ranilor suferite, atacatorul a fost anihilat de fortele speciale ale Yamam.

Astazi, Suedia este prima tara care recunoaste Palestina ca stat.

Comentarii