Summit-ul Media Israelian / Netanyahu: "Inamicii noștri nu fac diferența între cei care sunt evrei sau nu"

AJN -. Prim-ministrul Israelian sa referit la uciderea unui adolescent arab pe înaltimile Golan, ucis de teroriști sirieni, duminică, și de răpirea a trei tineri de catre Hamas, acum nouă zile. Jurnaliștii ar trebui să ajute in situatiile in care Israelul se confrunta cu anti-semitism, pierderea identității evreiești și a armelor de distrugere în masă din mâinile extremiștilor.

Dupa cateva ore de la uciderea unui adolescent arab în Golan Heights, de teroriști sirieni, prim-ministrul Israelian,  Benjamin Netanyahu, a declarat duminică, la deschiderea primului Summit mass-media evreiesc în Ierusalim, "dușmanii nu fac diferența între evrei și non-evrei, adulți și copii."

"Am vorbit cu părinții lui Mohammed Karaka și mi-am exprimat condoleanțele mele, și cu nouă zile în urmă trei tineri au fost răpiți de către Hamas", a adăugat el, cu referire la Eyal Yifrach, Gil-Ad Shaer și Neftali Fraenkel, capturati de către teroriști palestinieni.

De asemenea, premierul a declarat ca mass-media evreiesca ar trebui să ajute la a face cu trei probleme majore: cresterea de anti-semitism, pierderea identității evreiești în rândul tinerilor și armele de distrugere în masă din mâinile unor grupuri extremiștii islamici și mai ales Iranul.

Evenimentul inaugural a inclus, de asemenea, participarea președintelui Israelului, Shimon Peres.

Evenimentul, care reunește timp de patru zile, mai mult de 120 de corespondenți, directori, redactori și editori din peste 25 de țări, este organizat de Biroul de presă al Guvernului,  Agentiile din Ierusalim și a afacerilor diasporei, Ministerul Afacerilor Externe și a Turismului, Fondul National Evreiesc și Agenția Evreiască pentru Israel. Shalom Israel !!!

Comentarii