Invadatorii Irakului amenintă să atace Israelul cu arme nucleare

ISIS amenintă să atace Israelul cu arme nucleare
Armata bine organizata a statului islamic Irak si Siria, sau ISIS, sustine că are acces la arme nucleare si dorinta de a le folosi pentru a "elibera" Palestina de Israel, ca parte a acesteia cu "primăvară islamica", potrivit unei surse WND în regiune.

Franklin Lamb, avocatul international cu sediul în Beirut si Damasc, a declarat că, măsura face parte din obiectivul ISIS, de a crea un califat islamic strict în conformitate cu legislatia, care sa se întinda de la Marea Mediterană in Irak.

Sursa, care are acces la luptătorii si sustinători ai ISIS, a declarat ca o unitate specializata ISIS, este organizata de la începutul anului 2013 ca să se concentreze, exclusiv pe distrugerea regimului sionist care ocupă Palestina.

Sursa a adaugat ca prin "Unitatea Al-Quds ", ISIS, este in lucru  ca să-si extindă influenta în mai mult de 60 de tabere de refugiati palestinieni si grupări din Gaza, prin "Palestina", sau Israel, Iordania si Liban pîna in nordul Siriei " prin încercarea de a obtine sprijin, care se pregătească eliberarea Palestinei."

ISIS este, de asemenea, cunoscut sub numele de Statul Islamic din Irak si Sham. "Sham" sau " Siria Mare - Asiria", se referă la Cipru, Palestina, Iordania, Irak, Siria, Liban, Israel si sudul Turciei. ISIS este, de asemenea, cunoscut sub numele de DAASH, acronimul în limba arabă al-al-Islamiyah Dawlah fi al-Irak wa al-Sham.
Grupul militant Sunnit, care a luat o mare parte din regiunea sunnita din Irak, ar putea părăsi regiunea siita a tarii si sa se indrepte spre Iordania si Turcia. Sursa a spus că numai în Irak, aproximativ 6 milioane de sunniti irakieni au devenit recent sustinatori ISIS, în partea sunnită a tării.

Unele partide sunnite sunt seculare, ca armata Naqshbandia, formata din fosti oficiali de rang înalt al liderului irakian executat, Saddam Hussein. WND a raportat, ca grupul sunnit, a dat acces la ISIS pentru unitatea producătoare de sarin care este în curs de desfăsurare în nord-vestul Irakului.

WND a raportat, de asemenea, ISIS are deja orase cucerite care se învecinează cu Irakul si Turcia. Grupul militant, de asemenea, prin desertul irakian în partea de vest, a luat sub control trecatoarea al-Walid cu Siria si Turaibil, in directia Iordania. Sursa a spus ca ISIS a stabilit capitala califatului în orasul sirian, Raqqa.

"Organizatia islamistă crede că are în prezent suport regional enorm pentru o extindere rapida ... o revolutie a celor oprimati ", a spus Sursa. ISIS estimeaza ca va dura 72 de luni pentru a "elibera Palestina".

Un membru ISIS a spus câ: "sionistii ne numesc mascati, criminali sociopati, dar suntem mult mai complicati si reprezentanti al celor care caută dreptate. "Noi suntem mai barbari decât teroristii sionisti, care au masacrat Dier Yassin, Shatila, Qana de două ori, si au comis zeci de alte masacre. Istoria ne va judeca după eliberarea Palestinei."

ISIS poate face ceea ce nici un alt sustinator arab, musulman sau occidental de rezistenta, nu au fost capabili să realizeze.

Sursa a citat un membru ISIS care spune: "Toate tările din regiune joaca cartea sectara în acelasi mod, care cu mult timp din urmă a abandonat cauza palestiniana, dar diferenta este ca ISIS este serioasa cu privire la Palestina, si ca Tel Aviv,  va cădea la fel de rapid ca Mosul, atunci când va fi momentul potrivit. "

Sursa WND a declarat ca ISIS este "dornic pentru a lupta împotriva fortelor armate israeliene ", în viitorul apropiat, îndiferent dacă Israelul va folosi arme nucleare.

"Credeti că noi nu avem acces la dispozitive nucleare?" a afirmat un membru ISIS. "Sionistii stiu ce facem noi, iar dacă vreodată acestia le vor folosi, noi nu vom ezita....astfel dupa ce sionistii vor disparea, Palestina trebuie să fie decontaminata si redezvoltata", a declarat ISIS.

ISIS poate avea acces la arme nucleare, care ar putea veni din partea sunnitilor Pakistanezi, care este casa a mai mult de 30 de grupuri teroriste. Arme nucleare pakistaneze, eventual, au fost transferate si către programul dezvoltării nucleare, din sunnita,  Arabia Saudită,.

Sauditii, au oferit, de asemenea, miliarde de dolari pentru ISIS, astfel ISIS a amenintat că va achizitiona arme nucleare în cazul în care Iranul asi va dezvolta propria lor arma nucleara.
Aria pe care ISIS doreste sa o controleze
Sursa WND a declarat ca ISIS neagă orice interes în formarea de luptători străini pentru a ataca Europa, sustinând că obiectivele lor sunt de a stabili califatul al-Sham si sa "elibereze Palestina."

Sursa a declarat că Occidentul si în special Israelieni, pot fi deja constienti de planurile ISIS si tactica pentru a lua înapoi "Palestina". El a spus că surse de informatii occidentale, au în posesia lor o "enciclopedie de informatii", obtinute prin inteligentă irakiana, in mai putin de 48 de ore, înainte ca orasul Mosul să cada în mainile ISIS, in urmă cu două săptămâni.

Sursa a spus ca un mesager ISIS, a fost capturat si pus sub tortură irakiana, prin care a livrat mai mult de 160 Stikuri de calculator cu informatii detaliate. "Serviciile de informatii din SUA, descifrareaza si analizeaza Flash-Penurile".

El a afirmat că informatiile au fost furnizate catre membri ai Congresului, care sunt partajate cu Ambasada Israelului din Washington.

"Actualul Sentiment din Capitoliu este raportat a fi că, administratia Obama nu este dispusă cu nimic de a face ceva în comun cu Israelul în aceste zile si, cu sigurantă, ura care o poarta fata de regimul Netanyahu", a spus el. Shalom Israel !!!

Capitolul 43 - Isaia

Numai יהוה YaHWeH răscumpără pe Israel

1. Acum, aşa vorbeşte יהוה YaHWeH care te-a făcut*, Iacove, şi Cel ce te-a întocmit**, Israele! „Nu te teme de nimic, căci Eu te izbăvesc, te chem♦♦ pe nume: eşti al Meu.
2. Dacă* vei trece prin ape, Eu voi fi cu** tine; şi rîurile nu te vor îneca; dacă vei merge prin foc, nu te va arde, şi flacăra nu te va aprinde.
3. Căci Eu sunt יהוה YaHWeH Eylohim al tău, Sfîntul lui Israel, Mîntuitorul tău! Eu dau Egiptul ca preţ pentru*răscumpărarea ta, Etiopia şi Saba, în locul tău.
4. De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta.
5. Nu* te teme de nimic, căci Eu sunt cu tine, Eu voi aduce înapoi neamul tău de la răsărit şi te voi strînge de la apus.
6. Voi zice miazănoaptei: „Dă încoace!”, şi miazăzilei: „Nu opri”, ci adu-Mi fiii din ţările depărtate şi fiicele de la marginea pămîntului:
7. pe toţi cei ce poartă* Numele Meu şi pe care i-am făcut** spre slava Mea, pe care i-am întocmit şi i-am alcătuit.”

Comentarii