Netanyahu: atacul din Belgia este rezultatul de incitare continua impotriva evreilor si a statului Israel

Netanyahu: atacul din Belgia este rezultatul de incitare continua impotriva evreilor si a statului Israel
Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a condamnat cu tărie uciderea persoanelor nevinovate de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, declarând că atacul a fost provocat de discursuri de ură impotriva evreilor.

" Acest act de crima este rezultatul de incitare continua împotriva evreilor și a statului Israel ", a declarat Netanyahu.

"Calomnii și minciuni împotriva statului Israel vor continua să fie propagate pe pamantul european, chiar și atunci când crimele împotriva umanității și crimele din regiunea noastră sunt ignorate sistematic ", a adăugat el.

" Răspunsul nostru la această ipocrizie este de a afirma în mod constant adevărul, să continuam lupta neîncetată împotriva terorismului și de a ne construi puterea noastră "

Ministrul de Externe Avigdor Lieberman, de asemenea, a declarat că atacul " este rezultatul de incitare anti - semita si anti - israeliana, exprimate printre altele de multe ori în apelul de a se boicota produsele Israeliene și activitatile israeliene în forurile internaționale și în adoptarea unei poziții anti -israeliene automate și parțiale. "

" De-a lungul istoriei, antisemitismul a luat multe forme, dar baza sa este mereu același : ura față de evrei, doar pentru că sunt evrei, indiferent de unde acestia sunt - fie că trăiesc în Ierusalim, Tel Aviv, Hebron, Bruxelles sau Marte. "

Ministrul Economiei, Naftali Bennett, a răspuns la atac , îndemnând pe evreii să îmbrățișeze lumea - mai degrabă decât să respingă patrimoniului său ca o armă împotriva anti - semitismului.

Bennett, lider al Partidului Național Religios, a declarat că " ura față de evrei a existat de mii de ani, și a avut cele mai întunecate momente, în Europa. "

Bennett a spus că fata anti - semitismului se schimbă. " Această generație a deghizat antisemitismul ca anti - Israel și anti - Sionism ", a spus el. Shalom Israel !!!

Comentarii

  1. si in romania se tin discursuri antisemite. este ciudat. suntem in acest moment o tara fara evrei dar in care se inoculeaza antisemitismul. de ce?
    cine a ucis oamenii? nu cred ca era musulman.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)