Shin Bet caută să recruteze specialisti în securitate informatică

Shin Bet caută să recruteze specialisti în securitate informatică
AJN - . În urma cresteri amenintărilor cibernetice împotriva Israelului, GSS face eforturi pentru a recruta specialisti în securitate informatică pentru a apăra site-uri de Internet care ar putea fi atacate.

Shabak ( Serviciul General de Securitate, în ebraică ), face în ultimele luni face eforturi considerabile pentru a recruta zeci de experti în cibernetică. Motivul ? Având în vedere amenintările crescânde împotriva infrastructurii informatice si diverse agentii guvernamentale israeliene.

" Luptele pentru apărarea agentiilor Israeliene împotriva atacurilor cibernetice sunt însotite de un război de creiere " , a anuntat Shabak. " Sistemele firewall nu sunt suficiente, folosind trucuri, cum ar fi agenti dubli si alte inventii creative in retea ", a adăugat organismul de securitate.

Retineti că în Israel în această săptămână sa trait o tensiune ca urmare a anuntului de atacuri cibernetice de grupuri de hackeri din cadrul organizatiei " Anonymus " cu privire la diferite site-uri Israeliene.

Israelul este în prezent sub un atac feroce de hackeri pro-palestinieni, cunoscut ca grupul " Anonymous ", cu scopul de a ataca site-urile institutiilor guvernamentale Israeliene. Site-urile din mai multe institutii de stat si-au luat o măsură preventivă împotriva atacurilor cibernetice. Această operatiune de terorism pe calculator, numita OpIsrael a avut loc ieri, si a fost clasificată de către Serviciile de securitate a Israelului ca " grad ridicat de risc " . Toate aceste atacuri sunt organizate si operate de infamul grup " Anonymous ".

Organizatiile au promis pentru, 07 aprilie, prima aniversare a atacului în 2013, atac asupra diferitelor portaluri de internet Israeliene, cum ar fi site-uri de agentii guvernamentale si alte organisme nationale al statului Israel.

În acest atac anual asupra sistemelor de computere Israeliene, hackerii asi folosesc abilitătile de a ataca site-uri web Israeliene pe tot parcursul zilei, folosind metode care vizează accesul la servicii. Acesta este al doilea an în care a avut loc atacul OpIsrael.

Hackerii anti - Israel, care au numit atacul " Operatiunea Anonymous Israel " au făcut apel la " surferii războinici din jurul pamantului " pentru a ataca Israelul on-line.
În mesajul video, grupul face acest apel : " La data de 07 aprilie 2014 facem apel la fratii si surorile pentru a ataca si dezvăluii informatii confidentiale, si sa întrerupem spatiul cibernetic israelian prin toate mijloacele necesare " - mesaj convocat de grup, via youtube.

Consilierii de securitate cibernetică Israeliana au avertizat publicul Israelian de a nu deschide e-mailuri de la surse necunoscute, sa evite link-uri suspecte de pe Facebook si de a controla sistemul bancar. Temându-se că virusul va ajunge la agentiile de stat, guvernul Israelian a sigilat toate computerele care contin informatii importante.

Anul trecut, acest OpIsrael a atac atacat mai multe site-uri din Israel, cum ar fi Muzeul Holocaustului, Fortele de Apărare Israeliene, si cabinetul primului -ministru.

Împotriva Israelului nu se va realiza nimic. Sperăm că Israelul va trece la represalii asupra acestui grup trădător si inutil, si le va distruge toate instrumentele utilizate în acest atac împotriva statului evreu. Shalom Israel !!!

Comentarii