Rolul Islamic mondial in geometria puterii mondiale

Degetul Iranului este pe trăgaci pentru a distruge Israelul, a declarat un comandant al Gărzilor Revoluționare

 AJN - . Comandantul Corpului General al Gardienilor Revoluției Islamice Hossein Salami, a declarat că Iranul nu este singura țară cu astfel de capacități.

 Comandantul Corpului General al Gardienilor Revoluției Islamice Hossein Salami, a declarat astăzi că Republica Islamică ar distruge Israelul și orice loc aflat sub controlul Israelian. El a reiterat, de asemenea, in afirmația sa că Iranul nu este în spatele transportului de arme,  care a fost intrceptat de Israel Navy, săptămâna trecută, în drum spre Gaza.

" Astăzi putem distruge fiecare punct care se află sub controlul regimului sionist cu orice volum de luptă ", a declarat Salami la o conferință din Teheran, potrivit agenției de știri Fars.

" Islamul ne-a dat dorința, capacitatea și puterea de a distruge regimul sionist, de a menține mâinile noastre pe trăgaci la 1400 km departare, pentru ziua în care un incident de acest tip ( Confruntarea cu Israel ) va avea loc, " a adaugat el.

Vorbind la aceasta conferinta, intitulata " Rolul Islamic mondial in geometria puterii mondiale ", Salami a declarat că Iranul nu este, de asemenea, singura țară care are capacitatea de a-tinta Israelul.

Mesajul a venit la mai puțin de o săptămână după ce forțele navale israeliene au interceptat o navă care a realizat un transport clandestin de arme iraniene, si de rachete cu rază medie de actiune pe Marea Rosie, la circa 1500 de kilometri de coasta israeliană. Marfa se îndrepta spre Fâșia Gaza prin Sudan. Guvernul iranian a negat acuzațiile.

" Acuzatiile se bazează doar pe mijloacele de comunicare mass-media, fabricatii sioniste repetitive și nefondate ", a declarat Amir Abdollahian, adjunctul de externe pentru afaceri arabe și africane.

Comentarii