Sheikhul Ahmad Adwan ... " Nu exista PALESTINA in Coran "

Allah a promis Israelul evreilor - așa spune Sheikhul Ahmad Adwan, un profesor musulman, care locuiește în Iordania, si care a declarat recent, în pagina sa de Facebook că " Palestina " nu există in Coran.

Surse de știri arabe au comentat cu privire la afirmatiile lui Adwan sâmbăta trecută, în funcție de care el citează Coranul - cartea sfântă a musulmanilor - în care spune că Allah a numit Israelul al evreilor, până în Ziua Judecății ( Sura 5, versetul 21), și că evreii sunt moștenitorii lui Israel ( Sura 26 , versetul 59 ).

" ... Vorbesc celor care denaturează Coranul, de unde ati luat numele de Palestina .... mincinosilor ... blestematilor ... Allah ia dat numele de " Țara Sfântă ", și a dat-o în voința sa Copiilor lui Israel, până în ziua Judecății de Apoi " - A protestat Adwan - " Nu este nimic de Palestina în Coran."

" Revendicarile dumneavoastră pentru Țara lui Israel este falsa, și este un atac pentru Coran, și pentru evrei în țara lor.... prin urmare, nu ve-ti avea succes, iar Allah nu vă va răspunde, si o sa va umilească în fața, pentru că Allah este cel care va protejează " - a avertizat Adwan.

Seicul a avut, de asemenea, alte cuvinte dure împotriva
" palestinienilor ", numindu-le  ucigași de copii, a persoanelor în vârstă și femei ", pentru a le folosi ca scuturi umane, în scopul de a acuza pe nedrept pe evrei de atacuri. Seicul a raportat ca a vazut aceleasi tactici folosite de către " palestinieni " împotriva armatei iordaniene în anii '70.

" Acesta este obiceiul si cruzimea palestinienilor, ce o practica cu inimile de piatră cu copiii lor, și astfel mint omenirea pentru a primii sprijinul din partea opiniei publice " - a spus Adwan.

Adwan a declarat anterior că sprijinul sau pentru poporul evreu ", vine de la recunoașterea sa a suveranității lor asupra terenurilor lor și de convingerea sa că Coranul spune, și subliniază în mai multe părți, această declarație a sa : " Poporul si copiii lui Israel, vor intra în Țara Sfântă pe care Allah le-a destinat . " ( Sura 5, versetul 21 ).

Potrivit lui Adwan, evreii sunt un popor pasnic : " În cazul în care sunt atacati, se apăra, ei înșiși provocând cel mai puțin posibil deteriorarea atacatorilor, este o onoare pentru ei ca Allah ca le-a ales din lume - adică un popor semnificativ pentru omenire până în Ziua Judecății ... cand Allah le-a ales, le-a facut din bunătatea lui, nu pentru-ca a fost nedrept cu alte persoane .... ci pentru faptul că ei ... evreii, au meritat-o ​​".

Comentarii