În 2013, 3504 evrei americani au emigrat în Israel

AJN - . In 2013 au emigrat spre Israel 3504 imigranți noi ( evrei ) din Statele Unite ale Americii, dupa un raport emis în urmă cu cateva zile, de Ministerul de Absorbție a imigrantilor, către diferite mass-media.

Numărul de Olim din America de Nord, este intr-o ușoară creștere  înregistrată, dupa o declarație emisă de Ministerul de Absorbție a Imigrantilor, care a corectat datele fata de anunțul facut în urmă cu două luni, care arăta o scădere a numărului de imigranți.

În declarația oficială, emisă de Ministerul de Absortie, sa clarificat faptul că numărul de Olim din America de Nord, publicat anterior sa clarificat, si astfel, datele exacte sunt : 3108 imigranți noi din Statele Unite si 396 din Canada… in total, 3504 Olim.

Vechea declarație emisă de Ministerul de Absorbție in urmă cu două luni, a provocat o agitație în mass-media americana, care au încercat să explice scăderea dorinței evreilor de a emigra în Israel. 

  • O! cine va face sa porneasca din Sion izbavirea lui Israel? Cand va aduce Eylohim inapoi pe prinsii de razboi ai poporului Sau, Iacov se va inveseli, si Israel se va bucura. (Ps.53:6)
  • Iata, vin zile, zice Yahweh, cand voi aduce inapoi prinsii de razboi ai poporului Meu, Israel si Iuda, zice Yahweh; ii voi aduce inapoi in tara pe care am dat-o parintilor lor, si o vor stapani." (Ier.30:3) Shalom Israel !!!

Comentarii

  1. El va inalta un steag pentru neamuri , va srtringe pe surghiunitii lui israel si va aduna pe cei risipiti a lui Iuda de la cele patru capete ale pamantului . Isaia 11:12 .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)