Atac cu rachete Grad asupra Israelului


Atac cu rachete Grad asupra Israelului 
O racheta Grad lansata de teroriști palestinieni din Gaza, împotriva cetatenilor din sudul Israelului, a explodat la marginea orasului Ashkelon,intr-un raport se spune ca nu au fost raniti. Racheta a cazut, pe un drum în zona industrială a orașului dimineata in jurul orei 7, provocând unele daune.

Purtătorul de cuvânt al poliției Micky Rosenfeld,a confirmat că a auzit o explozie,astfel experții au găsit rămășițele proiectilului in sudul orasului, situat pe coasta mediteraneană.

Alarma antiaeriană nu a sunat înainte de impact. O sursa militara a declarat ca sistemul de aparare a calculat ca proiectilul va cădea într-o zona nelocuita, și, prin urmare, nu a activat sirenele.

Aceasta este prima dată când o rachetă este trimisa din Gaza în Israel, de la sfârșitul Operatiunii Stalpul de Aparare dinn noiembrie,anul trecut.

Forțele de securitate și-au exprimat teama fata de tulburările în creștere în Cisiordania,care pot încuraja grupurile teroriste, care controlează Fâșia Gaza, si ca atacurile cu rachete ar putea fi reluate în sudul Israelului.

Cultul martiriului și al mortii sunt răspunsul Hamas la negocierile de Pace dintre Israel si palestinieni... Autoritatea Palestiniană este coplesita de teroriști Hamas, care amenință să lanseze mai multe rachete ...Teroriștii studiaza atent vizita lui Obama in Israel prin care preferă show-ul lansarii de rachete.

 Ahmed Abu Rish,seful Brigazilor Fatah a amenințat să lanseze rachete spre Israel, în cazul în care unul dintre prizonieri palestinieni sufera vreun prejudiciu. "Vom continua colaborarea cu rachete, și nu rămânem inactivi.La rândul său, Jihadul Islamic a spus că armistițiul existent cu Israelul ar putea fi inversat în cazul în care, oricare dintre deținuți moare.

Comentarii