Acesti Evrei suparatori

Acesti Evrei suparatori
Scopul campaniei Internaționale este de a priva Israelul de orice formă legitimă de auto-apărare
Lumea este șocată de blocada Israeliana asupra Fâșiei Gaza. Turcia a denunțat ilegalitatea acesteia, neomenie, barbarie, etc. ONU, Lumea a treia și Europeni s-au alăturat corului,dar Administrația Obama ezită sa se alature.

Blocada nu este doar perfect raționala, dar si perfect legala. Gaza sub controlul mișcării Hamas este un dușman autodeclarat al lui Israel - o creanță intarita de mii de rachete trase spre teritoriul Israelian fara a tine cont de civili.

Dar după ce a promis să mențină o constanta beligeranță, Hamas pretinde a fi victimă atunci când Israelul  impune o blocadă pentru a preveni acest grup sa se înarmeze.

În al doilea Război, un act considerat pe plan internațional juridic, Statele Unite ale Americii au facut o blocada asemanatoare Germaniei și Japoniei și la fel în timpul crizei rachetelor din octombrie 1962, SUA a blocat (și ținut izolata) Cuba. Navele care transportau arme rusești se îndreptau spre Cuba, dar Sovieticii știau că US Navy se va apropia de ele si le va scufunda. 

Cu toate acestea,Israelul este acuzat de crimă internațională deorece face exact ceea ce a facut John F. Kennedy : impune o blocadă navală pentru a preveni un Stat inamic sa dobândeasca  arme letale de distrugere in masa.

Dar de multe ori navele conduse spre Gaza nu sunt într-o misiune de ajutor umanitar,in contrariu nu sa acceptat oferta Israelului să aducă marfă la un port Israelian, pentru a fi inspectata și apoi sa mearga în Gaza.

 De ce oferta a fost respinsă? Pentru că, după cum a recunoscut unul dintre organizatorii flotilei, nu sa dorit doar ajutorul umanitar, ci să se răstoarne blocada, care sa puna capat regimului de control al Israelului, ceea ce ar fi însemnat transporturi fara control in Gaza, si inarmarea Hamas .

Israelul a interceptat deja de două ori navele încărcate cu arme Iraniene destinate Hezbollah și Hamas. Ce țară ar permite asta ? Dar, mai important pentru Lume este, de ce Israelul a trebuit să recurgă la blocada,pentru Israel este singura opțiune de a se apara, dar lumea considera si condamnă apărarea Israelului ca ilegitima și activ ofensatoare.

Apărare ofensatoare ? Fiind o țară mică și dens populata ,înconjurată de state ostile, Israelul, în primi 25 de ani de existență, a fost nevoit să adopte o apărare ofensivă,oprind războaiele pe teritoriul inamic (în cazul din Sinai și Înălțimile Golan).

În cazuri unde a fost posibil (Sinai, de exemplu) Israelul a dat teritorii pentru pace. Dar când pacea a fost respinsă, Israelul revine pe teritoriul sau, menținându-l ca o zonă tampon,tot asa a reținut o Fasie mică în sudul Libanului pentru asi proteja satele din nord,la fel a trebuit să sufere multe pierderi din Gaza,pentru a nu expune orașele de frontieră Israeliene de atacurile Teroriste Palestiniene.

Pentru același motiv, SUA si Statele membre Nato duc un război ofensiv în Afganistan si alte locuri pentru a prevenii un razboi pe teritoritoriile lor.

Dar,dupa o presiune copleșitoare din afara , Israelul a cedat. Israelienilor li sa spus de ocupații ca au fost ilegale,si sunt la originea insurgenței împotriva țării sale,prin urmare pentru  îndepărtarea și eliminarea cauzei, va aduce pacea.

Teritorii Israeliene pentru pace. Ei bine, în ultimul deceniu, Israelul a cedat teritoriul prin retragerea din sudul Libanului în 2000 și Gaza în 2005. Și ce a primit în schimb ? O intensificare a Terorismului din partea inamicilor, răpiri multiple, atacurile asupra frontierelor, și de ani de zile ,atacuri cu mii de rachete trase din Gaza.

Astfel dar Israelul, a trebuit să adopte o apărare activă - o acțiune militară pentru a perturba si demonta armatele Teroriste din mini-statele care s-au stabilit în sudul Libanului și Gaza, după retragerea Israeliană. Rezultatul ? Războiul din Liban în 2006 și Operatiunea din Gaza în perioada 2008-2009-2012.

Israelienii se confruntă din nou cu un baraj de acuzații și calomnii facute de către Comunitatea Internațională care cere aceeași retragerea a Israelului,de pe Teritoriile sale stravechi in schimbul Pacii. Mai rău este, raportul ONU, privind Operațiunile în Gaza,care sunt considerate penale, ignorind motivul actiuni - miile de rachete trase de Hamas ,astfel dar ONU a eliminat Legimitatea Israelului de a se apara de inamicii sai Teroristi Autodeclarati.

Fără o apărare agresivă, si o apărare activă, Israelul a adoptat o apărare mai pasiva, adică de blocare pentru a preveni inamicul sa se înarmeze. Dar, si asa este considerata ilegala,pina și Statele Unite sunt acum pe gândinduri că ar trebui să fie eliminata.

 Dar, în cazul în care nici una din aceste masuri nu este permisa, atunci unde se ajunge ? Și aici este problema. Acest lucru a fost înțeles de o Flotilă de idioti și simpatizanți ai Terorismului, sprijiniti de către o organizație Turca, la care Israelul a actionat promt ,asumand astfel riscul ca sa atraga probleme din partea corului Anti-Israel, ONU si Europenii, care nu au destule probleme decat sa se amestece in cauza Israeliana.

Scopul campaniei Internaționale neobosite este de a priva Israelul de orice formă legitimă de auto-apărare, administrația Obama la fel sa alăturat șacalilor, și a inversat patru decenii de practica in Statelor Unite, prin semnarea unui document de consens , subliniind ca Israelul este o țară care posedă arme nucleare - cu excepția dreptului legitim al Israelului de a recurge ultima linie de apărare : descurajarea.

Lumea Musulmana,ONU,Antisemitii,Crestinii Cruciati, prin cea ce fac nu este altceva decat a duce Israelul spre o sinucidere națională sau săturat de acești Evrei supărători, (8 milioane) -. Israelul este demonizat și forțat să se apere, chiar și asa Antisionistii ,în special regimul Iranian, si-au intocmit un Plan de rezolvare cu o soluție finală - Stergerea Israelului de pe harta lumii - dar nu vor reusii.

Iata ce spune Scriptura prin cateva versete ca raspuns la aceasta solutie finala a Lumii Musulmane,ONU,Antisemitilor si a Cruciatilor Crestini :

In ziua aceea insa, in ziua cand va porni Gog impotriva pamantului lui Israel, zice YHVH Creatorul, Mi se va sui in nari mania aprinsa. 

O spun in gelozia si in focul maniei Mele: in ziua aceea, va fi un mare cutremur in tara lui Israel.

Pestii marii si pasarile cerului vor tremura de Mine si fiarele campului si toate taratoarele care se tarasc pe pamant, si toti oamenii care sunt pe fata pamantului; muntii se vor rasturna, peretii stancilor se vor prabusi si toate zidurile vor cadea la pamant.

Atunci voi chema groaza impotriva lui pe toti muntii Mei, zice YHVH Salvatorul; sabia fiecaruia se va intoarce impotriva fratelui sau.

Il voi judeca prin ciuma si sange, printr-o ploaie naprasnica si prin pietre de grindina; voi ploua foc si pucioasa peste el, peste ostile lui si peste popoarele cele multe care vor fi cu el.
Imi voi arata astfel marimea si sfintenia, Ma voi face cunoscut inaintea multimii neamurilor, si vor sti ca Eu sunt YHVH (Ezec.38)

http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/ezechiel/39/

Dar iata urgia cu care va lovi YHVH pe toate popoarele care vor lupta impotriva Ierusalimului: Le va putrezi carnea stand inca in picioare, le vor putrezi ochii in gaurile lor si le va putrezi limba in gura. (Zah.14:12)   Shalom !!!

Comentarii