EUROPA împotriva Israelului

EUROPA (inclusiv Portugalia) împotriva Ierusalimului 
Consiliul de Securitate ONU
4 State Europene membri ai Consiliul de Securitate ONU au emis o declarație de condamnare a Ierusalimului pentru constructiile de cladiri pe care guvernul suveran Israelian a decis să le aprobe.

Miercuri, șeful diplomației Europene, Catherine Ashton, de asemenea, a emis o condamnare a Israelulului pentru intenția de a construi în zona asa zisa a fi ocupata după 1967, astfel dar au adus chiar amenințări voalate de a acționa "în conformitate", în cazul în care Israelul nu se intoarce înapoi în planurile sale de constructii.

Astfel dar Europa aluneca ca întotdeauna sub greutatea Islamului și teama de a ofensa Arabii, din păcate, o parte din anturajul celor care doresc să schimbe planurile lui YHVH vor conduce la consecințe tragice pentru țările lor !
Catherine Ashton
D-na. Ashton, atât de puțin activă împotriva masacrului de zi cu zi a zeci de civili în Siria, încearcă acum să dea ordine la guvernul de la Ierusalim: "aprobarea a peste locuinte 2610 în Givat Hamat este extrem de deranjanta, la fel si cele 1500 locuinte in Ramat Shlomo, "- a strigat doamna, adăugând:" Acest plan din Hamat Givat taie continuitatea geografică între Ierusalim și Betleem ,ma opun cu tarie si am obiecții fata de această expansiune fără precedent a așezărilor în jurul valorii din Ierusalim. "

Catherine Ashton - vorbind în numele Uniunii Europene, - a verbalizat ideea că Ierusalimul trebuie să fie împărțit între Evrei și Arabi: "UE se opune, în special, pentru punerea în aplicare a planurilor care subminează grav perspectivele pentru o soluționare negociată a conflictului si care submineza posibilitatea crearii unui stat palestinian viabil cu Ierusalimul drept Capitala a celor două state viitoare. "

Doamna Ashton a amenințat Israelul afirmand : "Obiectivului central este de a se realiza o soluție cu două state, UE va monitoriza îndeaproape situația și implicațiile sale globale, și va acționa în consecință."
Consiliul de Securitate ONU
Marea Britanie, Franța, Germania și PORTUGALIA,cele 4  țări Europene membre ale Consiliului de Securitate al ONU a emis o condamnare a Israelului, după cum urmează: "Suntem extrem de îngrijorați și ne opunem cu fermitate impotriva Israelului care intenționează să extindă constructia de clădiri în Cisiordania", - astfel dar puse în aplicare, ar "submina posibilitatea crearii a unui stat palestinian independent, suveran, viabil, cu Ierusalimul drept capitala viitorului Israel și Palestina."

O declarație emisă de cei "4E", așa cum ne sunt cunoscute adaugă: "Facem un apel la guvernul Israelian pentru a retrage aceste planuri, amintindu-ne că nu vom recunoaște nicio modificare la frontierele de dinainte de 1967, inclusiv cu privire la Ierusalim, dincolo de ceea ce a fost convenit de către părți. "
Ron Prosor si Ban Ki Moon
Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite, Ban Ki-Moon, împreună cu 14 din cele 15 națiuni membre a Consiliului de Securitate, a condamnat aspru Israelul pentru construirea în Ierusalimul de Est.
Ron Prosor, ambasadorul Israelului la ONU, ca răspuns la declarații, a atras atenția țărilor ca sunt axate pe Israel, dar neglijează alte aspecte din Orientul Mijlociu: "Doar în această săptămână (Președintele Sirian) Assad a trimis rachete SCUD împotriva cetățenilor săi, aviatia Siriana a bombardat o moschee și a ucis zeci de palestinieni, precum și un depozit pentru arme a Hezbollah a explodat la 300 de metri de o școală în sudul Libanului. Dar incredibil, membrii Consiliului de Securitate au ales să-si concentreze atenția în mod special cu privire la planurile de construcție aprobate de Ierusalim, Capitala poporului Evreu. "

În 2012, ca și în alți ani, ONU a elaborat 22 rezoluții împotriva lui Israel, în timp ce țări precum Siria, Iran, Coreea de Nord și multe altele, care varsa sânge a propriului popor au primit doar o singura rezoluție de-a lungul anului. Țări precum Sudan, unde există o răspândire de conflicte religioase,unde Musulmani decimează Crestinii precum si tulburările din primăvară arabă din Egipt, nici macar nu au fost citate în acest an,nici împotriva Organizațiilor Teroriste ca Hezbollah sau Hamas, nu sunt pe ordinea de zi in discuțiile de la ONU.
Tinta Onu - Israelul
După cum arăta profețiile despre ce se va întâmpla în aceste zile din urmă "," Ierusalimul va fi ținta litigiului și atragerea a mai multe națiuni in acest conflict. Lumea politică nu recunoaște Ierusalimul ca fiind Capitala indivizibila a Statului Evreu ,chiar si asa dau comandă si ordine guvernului din Israel... aceasta este imbecilitatea umană care încearcă cu orice preț  sa contracareze planurile lui YHVH pentru țara și poporul Său ales .

Modul pentru aceste convingeri va aduce multa rusine si suferinta pentru națiunile care se implica in acuzarea pe nedrept a Israelului, până va venii Regele Regilor să pună capăt acestor provocări și care va stabili Capitala veșnică a Domniei Milenare a lui Yashua in Ierusalim ! Shalom !!!

Comentarii

  1. Niciodata oamenii politici nu au inteles planul lui Yahweh cu poporul Israel . Ei au nevoie sa cerceteze istoria Sf. Scripturi ebraice pt a se edifica cu privire la adevaratul Adevar .
    Iar daca nu vor sa inteleaga si sa creada cea prezis Elohim prin profeti va fi pagubos pt toata clasa politica care fac planuri de antisemitism inpotriva israelului . Yahweh sa-i binecuvinteze cu trezire din somnul mortii spirituale . Shalom

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)