Remediul lui YHWH pentru pacat


Sriptura spune ca Plata pacatului este moartea,dar YHWH nu doreste moartea pacatosului,deacea sa vedem cateva sfaturi din Scriptura cum putem sa ne intoarcem pe calea cea buna .


Remediul lui YHWH pentru pacat

Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui YHWH este viaţa vecinică în Yashua, Mantuitorul nostru. (Romani 6:23)

Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celorce cred în Numele Lui, le -a dat dreptul să se facă copii ai lui YHWH; (Ioan 1:12)

V'am învăţat înainte de toate, aşa cum am primit şi eu: că Yashua a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi;că a fost îngropat şi a înviat a treia zi, după Scripturi; (1 Corínteni 15:3-4)

YHWH te iubeste

Fiindcă atît de mult a iubit YHWH lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa vecinică. (Ioan 3:16)

Dar YHWH Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe cînd eram noi încă păcătoşi, Yashua a murit pentru noi. (Romani 5:8)

Toti oamenii sunt pacatosi

Căci toţi au păcătuit, şi sînt lipsiţi de slava lui YHWH. (Romani 3:23)

după cum este scris: ,,Nu este nici un om neprihănit, niciunul măcar. (Romani 3:10)

Prin jertfa lui Yashua acum putem fi mantuiti

Iată Eu stau la uşă, şi bat. Dacă aude cineva glasul meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine. (Apocalipsa 3:20)

Fiindcă ,oricine va chema Numele lui YHWH, va fi mîntuit. (Romani 10:13)

Rasplata pe care o ai ca Credincios

Dacă mărturiseşti deci cu gura ta pe Yashua ca YHWH, şi dacă crezi în inima ta că YHWH L -a înviat din morţi, vei fi mîntuit. (Romani 10:9)

Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, şi crede în Celce M'a trimes, are viaţa vecinică, şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă. (Ioan 5:24)

Dar lucrurile acestea au fost scrise, pentruca voi să credeţi că Yashua este Mantuitorul, Fiul lui YHWH; şi crezînd, să aveţi viaţa în Numele Lui. (Ioan 20:31)

Primeste pe Yashua ca Mantuitor

ci creşteţi în harul şi în cunoştinţa lui YHWH şi Mîntuitorului nostru Yashua. A Lui să fie slava, acum şi în ziua veciniciei.Aleluia (2 Petru 3:18)

Recunoscand inaintea lui YHWH,ca suntem pacatosi, crezand ca Yashua a murit pentru pacatele noastre ,si a inviat, pentru ca noi sa avem viata vesnica,e bine ca sa l primim in viata  noastra ca Mantuitor ,si sa incepem o viata noua,prin a ne pune in genunchi in camaruta noastra si a cere prin post si rugaciune ca Yashua sa ne ierte de toate pacatele savarsite,si sa ne ajute sa crestem in credinta,in timp poti sa cauti Credinciosi care sa te ajute in cresterea ta in Credinta ,printr-o invatatura sanatoasa din Scriptura,la fel va stam la dispozitie ca sa va ajutam spiritual,astfel puteti sa ne scrieti pe mail. Shalom !!! Yashua sa va Binecuvinteze !!!

Comentarii

  1. Ca să putem afla remediu trebue să cunoaștem boala? Păcatul este boala ...dar ce este Păcatul ?
    4. Oricine face păcat, calcă Legea*; şi păcatul este călcarea Legii. (1ioan 3 v 4 )
    Omul cînd ÎNCETEAZĂ a călca LEGEA intră in procesul de vindecare.

    7. „Cum să te iert? – zice יהוה (YAUE) – Copiii tăi M-au părăsit şi jură* pe dumnezei *Şi, după ce le-am primit♦ jurămintele, se dedau la preacurvie şi aleargă cu grămada în casa curvei!
    *Ios. 23:7; Ţef. 1:5. **Deut. 32:21; Gal. 4:8. ♦Deut. 32:15
    8. Ca nişte cai* bine hrăniţi, care aleargă încoace şi încolo, fiecare nechează** după nevasta aproapelui său.
    *Ezec. 22:11. **Ier. 13:27
    9. Să* nu pedepsesc Eu aceste lucruri, zice יהוה (YAUE), să nu Mă răzbun Eu** pe un asemenea popor?
    *Ier. 29; Ier. 9:9. **Ier. 44:22
    19. Ascultă* şi tu, pămîntule! Iată, voi aduce peste poporul acesta o nenorocire care va fi rodul** gîndurilor lui; căci n-au luat aminte la cuvintele Mele şi au nesocotit Legea Mea.
    *Isa. 1:2. **Prov. 1:31
    16. Şi acum, ce zăboveşti? Scoală-te, te boteză şi fii spălat* de păcatele tale, chemînd** Numele lui יהוה (YAUE).”
    *Fap. 2:38; Evr. 10:22. **Fap. 9:14; Rom. 10:13

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)