Ahmadinejad va vorbi la ONU in Sarbatoarea sfânta a Ispasirii - Yom Kippur


Ahmadinejad va vorbi la ONU in Sarbatoarea sfânta a Ispasirii - Yom Kippur
Un "duel"verbal  între doi lideri, în situații extreme opuse , vor avea loc peste o săptămâna pe "scena"  Organizației Națiunilor Unite din New York.
Evenimentul macabru și neobișnuit va începe cu ascensiunea la amvon a ONU a noului "Hitler", a  potențialului  militant anti-semit, Mahmoud Ahmadinejad, actualul președinte al Iranului, care exact în cea mai solemna Sarbatoare,, Ziua Ispășirii - Yom Kippur - va transmite toată răutate a sa in fata lumii.

Sa vedem dar si sa înțelegem cum această organizație a ONU ,care are ca scop "promovarea păcii între națiuni", si care îi permite , Dictatorului Iranian, care promovează în mod deschis  anihilarea statului Israel. Simpla amabilitate de a permite acestei specii  "inumane" la Națiunile Unite demonstrează deja  caracterul Antisemit a aceastei organizați discreditate.
În ziua următoare, se va prezenta pe același podium prim-ministrul al Israelului, Benjamin Netanyahu ,unde cu o zi înainte ,acest loc va fi contaminat de unul dintre cele mai mortale virusuri care a afectat omenirea - Anti-semitismul !

Ziua Ispasirii de Yom Kippur va avea astfel mai multe motive să fie un moment de tristețe și de căință, din acea zi cel mai mare inamic al Israelului , va avea ocazia și privilegiul de a merge pe scena ONU, pentru a investi din nou în programul sau de anihilare totală a Evreilor din Israel. Acest lucru va fi cu siguranță o ironie a istoriei ...
Potrivit unor surse diplomatice din New York, problema Iranului va fi de top pe ordinea de zi a difuzoarelor de la Adunarea Generală.

Toți liderii Occidentali - inclusiv Cancelarul German Angela Merkel, Premierul Britanic David Cameron și Președintele Francez François Holland - ar trebui să vorbească. Prezența lor la New York, va deschide cu siguranță calea pentru discuții pe problema Iranului.
Președintele American Barack Obama va aborda deschiderea oficială a Adunării Generale din 25 septembrie, iar discursul Președintelui Iranian  va fi a doua zi, pe 26 septembrie.

Obama nu va astepta pe Premierul Israelian Beniamin Netanyahu la New York, în principal din motive legate de campania sa electorala . Este așteptata pentru 28 septembrie, oportunitatea pentru liderii Americani de a se întâlni cu Israelienii.
Se speră că, în discursul său de deschidere, Obama va demonstra abilitățile sale de lider pe temele "Iran și Siria", care vor fi cu siguranță în centrul atenției în cadrul dezbaterilor de către liderii Occidentali prezenti acolo.

De aici pot apărea unele decizii sau mai probabil indecizii în continuare în legătură cu pericolul nuclear din Iran.
De aici la fel Israelul poate decide pentru a continua cu o lovitură militară asupra Iranului.
Toată lumea se teme ce s-ar putea întâmpla în luna octombrie, după Sărbătorile Biblice și  înainte de alegerile din SUA. Mult va depinde de poziția și sprijinul American ,care sprijin inca nu se ofera de catre Obama, Israelului ... 

Îmi ridic ochii spre munţi... De unde-mi va veni ajutorul?
Ajutorul îmi vine dela YHWH, care a făcut cerurile şi pămîntul.
Da, El nu va îngădui să ţi se clatine piciorul; Cel ce te păzeşte, nu va dormita.
Iată că nu dormitează, nici nu doarme Cel ce păzeşte pe Israel.
YHWH este Păzitorul tău, YHWH este umbra ta pe mîna ta cea dreaptă.
De aceea nu te va bate soarele ziua, nici luna noaptea.
YHWH te va păzi de orice rău, îţi va păzi sufletul.
YHWH te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi pînă în veac. (Ps 121:1-8)  Shalom Israel !!!

Comentarii