SEMNALE REALE

SEMNALE REALE care dovedesc ca sfârşitul e aproape
Sfîrşitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiţi înţelepţi dar, şi vegheaţi în vederea rugăciunii. (1 Petru 4:7).

Pentru cei ce Studiaza Profeţiile Bibliei, nu există nici o îndoială că suntem la sfârşitul "ultimelor zile", descrise în revelaţia biblică, fiecare zi ne aduce noua confirmare din aceste "semne", anuntate cu 2.500 de ani în urmă, confirmate  de Mesia cu 2000 de ani înapoi şi la fel dezvăluite de Profetul Ioan apostolul in urma cu 1900 de ani, pe insula Patmos.

Vreau doar să împărtăşesc cu voi unele din semne dezvăluite in aceasta saptamana de către mass-media , şi care ne arată cât de aproape suntem de sfârşitul tuturor lucrurilor:

CUTREMURE
 Pe alocurea vor fi mari cutremure de pămînt, foamete şi ciumi; vor fi arătări înspăimîntătoare, şi semne mari în cer. (Luca 21:11)

Numai în ultimele zile au fost cutremure majore:
- Italia
- Un cutremur de 5,8 în Maule, Chile
-  Un cutremur de 5.9 în Fiji
- "Cel mai mare eveniment seismic înregistrat vreodată în Marea Britanie şi Irlanda", a fost înregistrat saptamana asta , catalogat de un seismolog ca "neaşteptat" şi care "pune multe semne de întrebări foarte interesante pentru geologi."

Cutremurul a fost inregistrat cu o magnitudine de 4 grade pe scara Richter, la 60 km vest de Belmullet, şi  la o adâncime de 3 km, 8H58 locala. Potrivit lui Tom Blake, Reţeaua Naţională seismica irlandeza (INSN), aceasta a fost "cel mai mare cutremur inregistrat vreodata in aceasta locaţie." A fost, de asemenea, cel mai mare inregistrat vreodata din Marea Britanie şi Irlanda.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade a avut loc joi noaptea in vestul Turciei. Seismul s-a resimtit si intr-o buna parte din Bulgaria.

Conform Novinite, cutremurul a avut loc imediat dupa miezul noptii. La Istanbul, locuitorii au intrat in panica, fugind din apartamente pe strazi. Si vecinii din Bulgaria au simtit seismul, mai ales cei din Burgas, Nessebar, Plovdiv si Kardzali.

Epicentrul a fost localizat in marea Marmara, la 10 kilometri adancime, in apropierea orasului Tekirdag. Cutremurul a fost urmat de doua replici usoare.

RAZBOAIE
Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă spăimîntaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întîmple. Dar sfîrşitul tot nu va fi atunci.
Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocurea, vor fi cutremure de pămînt, foamete şi ciumi. (Matei 24:6,7)

Rusia are cel mai mare arsenal de arme nucleare din lume: 10.000 de focoase Conform raportului publicat luni de Institutul de Cercetare pentru Pace Internaţională din Stockholm, (Suedia), Rusia - care  favoarizeaza si ajuta Iranul pentru asi dezvolta programul său nuclear! - are mai multe focoase nucleare decât orice altă ţară din lume.

Potrivit raportului, Rusia are în prezent 10.000 de focoase nucleare.

19 000 - Acesta este numarul de focoase nucleare la nivel Mondial , deţinute în prezent în opt ţări. 

Lista ţărilor include si Israelul, Institutul consideră că are 80 de focoase nucleare. Politica oficială a Israelului în acest sens este "ambiguitate nucleară", dar aproape toate sursele presupune că Israelul a mai fabricat focoase atomice. Estimările anterioare au raportat 200.

Statele Unite au cel de al doilea mai mare arsenal , cu 8000 de focoase. Ambele Superputeri au 90 la suta din toate ramurile de bază. Franţa ar trebui să aibă 300, China 240 fiecare, Marea Britanie 225 ,India şi Pakistan ar trebui să aibă aproximativ 100 de fiecare.

Europa spre AntiMashiach
Apoi am stătut pe nisipul mării. Şi am văzut ridicîndu-se din mare o fiară cu zece coarne şi şapte capete; pe coarne avea zece cununi împărăteşti, şi pe capete avea nume de hulă. (Apocalipsa 13:1)

Cele zece coarne, înseamnă că din împărăţia aceasta se vor ridica zece împăraţi. Iar după ei se va ridica un altul, care se va deosebi de înaintaşii lui, şi va doborî trei împăraţi.      (Daniel 7:24)

Merkel promoveaza formarea Imperiului lui AntiMashiach

Declaraţiile "proprietarei" Europei, Nemtoaica Angela Merkel, nu lasă nici o îndoială că ea şi alţi lideri Europeni doresc o Europă formată din unele ţări ca ("imparatii"), care sunt în prim plan, şi ceilalţi în spate,pe care o numeste "Europa cu doua viteze".

Dar cel mai rău este că Europa este o putere din ce în ce mai centralizata económic si politic subordonata la o putere unică. Aici sunt declaraţiile de facute de Merkel in urmă cu câteva săptămâni ,si care probal la urmatorul summit UE, va marca destinul profetic al Europei:

"Avem nevoie nu doar de o Uniune Monetară, dar, de asemenea,de o Uniune Fiscală, o politică fiscală comună", - a declarat cancelarul public la televiziunea ARD, având în vedere că cel mai important este ca Europa se îndreaptă spre o Uniune Politică: "... Ceea ce înseamnă că, pas cu pas, ar trebui să se acorde mai multe puteri în Europa şi, de asemenea, posibilităţi de control (pentru Europeni). "

Acesta este un alt pas spre formarea "Imperiului fiarei (AntiMaschiach)," reînviat din ultimul Imperiu Roman (nu este surprinzător faptul că Uniunea Europeană a fost nascuta in Roma ...), cu 10 naţiuni ca varf de lance in prim plan, condus de"Superman", anti-Mashiach, pe cale să se manifeste ..
 decăderea morală şi mai ales persecuţiile din Necazul cel Mare 

Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi, şi vă vor omorî; şi veţi fi urîţi de toate neamurile pentru Numele Meu. (Mat. 24:9)

Un judecător de la Tribunalul din New Mexico, Statele Unite ale Americii, spune că Statele Unite pot obliga pe creştini să încalce credinţa lor, în scopul de a face afaceri. Această ordonanţă a fost pusa în aplicare cu o amendă de aproximativ 7.000 dolari data unui fotograf care a refuzat să fotografieze o ceremonie de "compromis" între două lesbiene într-un stat în care căsătoria între două persoane de acelaşi sex este ilegala ,fotograful este un Crestin,si a fost condamnat .

Legalizarea Casatoriilor intre Homosexuali este aplicata in tot mai multe State ale Lumii.
sursa: Agentii de Presa

Comentarii

  1. Un cutremur cu o magnitudine de 4,5 grade pe scara Richter a avut loc, sambata dimineata, in nordul Italiei.

    Seismul a avut loc la ora locala 04:04 (5:04, ora Romaniei), la o adancime de 7 km, cu epicentrul langa orasul Claut si s-a simtit in provinciile Belluno si Pordenone, informeaza The Voice of Russia, care citeaza agentia italiana AGI.

    Sute de persoane s-au speriat si au iesit in strada, sunand la serviciile de urgenta, dar nu s-au inregistrat victime sau pagube materiale importante.

    Ulterior, au mai avut loc cateva replici, insa au avut o intensitate neglijabila.

    Acesta este cel mai recent din seria de cutremure care a ingrozit populatia din nordul Italiei, in ultimele trei saptamani.

    Cutremur in Italia: Bilantul mortilor a crescut, zi de doliu national

    RăspundețiȘtergere
  2. Peste 50 de replici au fost inregistrate in noaptea de duminica spre luni in Turcia, dupa cutremurul de 6,1 grade pe scara Richter ce a lovit duminica tara.

    Magnitudinea medie a replicilor a fost de la 2,2 la 2,8, iar cea mai puternica a avut 4,5 grade si a fost resimtita in vestul tarii, arata Focus News Agency.

    Cutremur de 6,1 grade in Turcia: 60 de raniti UPDATE

    Un cutremur puternic a lovit Turcia duminica. Peste 60 de persoane au fost ranite, multe sarind pe geam de teama. mai mult

    RăspundețiȘtergere
  3. Cutremur de 5.8 grade in AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORD REG. la 12.05.2012, 23:28:36 (UTC)

    Detalii despre cutremur

    Regiune AFGHANISTAN-TAJIKISTAN BORD REG.

    RăspundețiȘtergere
  4. ŞALOM, ĦAVERIM/ PACE, CONFRAŢI DE LEGĂMÂNT!

    Aceste semne nu mă înspăimântă câtuşi de puţin. Nu bravez... Altele sunt semnele la care trebuie să luăm aminte şi spun asta în calitate de avizat (nu de expert): în unele medii se sugerează tot mai clar că este nevoie de o religie unică în Europa, o religie care să motiveze europenii să devină oameni morali, muncitori etc, dar şi să contracareze infiltrarea musulmanilor şi să stopeze ascensiunea islamismului. Clar, se pregăteşte un soi de iudeo-creştinism nominal...
    Apoi, aşteptăm Conciliul/Sinodul Ierusalim II, care va închide cercul conciliilor "creştine", iniţiate la Ierusalim in anul 48 (Faptele ap., cap. 15).

    De-aceea spun: criza (sau, mai bine spus, mănunchiul de crize financiare, economice, morale, ştiinfţifice, demografice, alimentare etc) nu mă impresionează, ele doar pavează calea...

    B(E)RAĦOTH/ BINECUVÂNTĂRI!

    RăspundețiȘtergere
  5. Shalom si Binecuvantari !da ai dreptate ca nu trebuie sa ne sperie aceste evenimente,si ca sunt altele mai serioase,doar ca acest subiect era dedicat saptamanii trecute,care insuma evnimentele din acea saptamana,cat priveste Semnele ele sunt multe si au sa mai vina si mai grele pentru Credinciosi,si cu aceasta ocazie putem dezvolta Subiectul pe cea ce ai scris ,chiar si prin a face teme separat de aceasta prin colaborare. Multa Pace tuturora !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)