ISRAEL LA TIMPUL SFARSITULUI

 ISRAEL LA TIMPUL SFARSITULUI
Voi aduce înapoi pe prinşii de război ai poporului Meu Israel; ei vor zidi iarăş cetăţile pustiite şi le vor locui, vor sădi vii şi le vor bea vinul, vor face grădini şi le vor mînca roadele.
Îi voi sădi în ţara lor, şi nu vor mai fi smulşi din ţara pe care le-am dat -o, zice YHWH,Elohim al tău!(Amós 9:14-15)

Ministerul Israelian pentru construcţii de locuinţe a anunţat in aceste zile planurile a construi mai mult de 851 de case noi în Iudeea şi Samaria.

Acest anunt a venit in urma votului de cateva  saptamani   pentru a demonta soluţionarea in Ulpana Hill din Betel.
 Ministrul Ariel Atias a declarat că,  faţă de 300 de unităţi de locuinţe promise la Betel, iar în schimbul a 5 clădiri de locuit care au gazduit 30 de familii, el ar aproba mai mult de 551 în Ariel, Maale Adumim, Adam, Ephrata şi Kiryat Arba.

Şi, ca întotdeauna, acest anunţ aduce deja condamnarea Internaţională (Franţa şi ONU), cu toate ca Israelul este o Naţiune Suverană si are drept de a construi pe propriul sau pamant care este deja locuit pe scară largă ...

O "pradă", care va duce la o invazie a Israelului de Confederaţia NATIUNILOR condusa de GOG si MAGOG ( probabil Rusia):

 Iar tu te vei sui, vei înainta ca o furtună, vei fi ca un nor negru care va acoperi ţara, tu cu toate oştile tale, şi multe popoare cu tine.
Aşa vorbeşte YHWH Elohim: ,,În ziua aceea, multe gînduri îţi vor veni în minte, şi vei urzi planuri rele.
Vei zice: ,Mă voi sui împotriva ţării acesteia deschise, voi năvăli peste oamenii aceştia liniştiţi, cari stau fără griji în locuinţele lor, toţi în locuinţe fără ziduri, şi neavînd nici zăvoare, nici porţi! -
Mă voi duce să iau pradă şi să mă dedau la jaf, să pun mîna pe aceste dărîmături locuite din nou, pe poporul acesta strîns din mijlocul neamurilor, care are turme şi moşii, şi locuieşte în mijlocul pămîntului.` (Ezechiel 38:9,12)

Israelul, descopera un alt depozit imens de petrol şi gaze naturale de pe coasta Mării Mediterane
O Companie de Energie Israeliana a anuntat duminica trecuta ca ar fi descoperit un depozit , care depăşeste cantitatea anterioara,astfel exista posibilităţi de a dezvolta vanzare de petrol in scopuri comerciale.
"Israel Opportunity Energy Resources LP" a anunţat că, licenţele lor au indicat o valoare de 6,7 miliarde de metri cubi (TCF) de gaz şi de 1,4 miliarde barili de petrol.

Potrivit Managerului Companiei, "cantitatea de gaze naturale descoperita în licenţă, si sansele mari de a descoperi si mai multe ,este a treia cea mai mare desoperita în largul coastelor până în prezent."

El a adăugat: "Această cantitate va asigura viitorul energetic al Israelului timp de decenii, ceea ce face posibilul, de a exporta gaze naturale din Israel, şi de a creşte veniturile de Stat, fără a fi nevoie să ne facem griji cu privire la rezervele de gaze naturale pentru consumul intern."

Aceste descoperiri duc la ce a fost profeţit în Geneza 49:25 ,unde Iacov binecuvântează pe fiul său Iosif, cu aceste cuvinte:

Aceasta este lucrarea lui YHWH al tatălui tău, care te va ajuta; Aceasta este lucrarea Celui Atotputernic, care te va binecuvînta Cu binecuvîntările cerurilor de sus, Cu binecuvîntările apelor de jos, Cu binecuvîntările ţîţelor şi ale pîntecelui mamei. (Gêneza 49:25)

Toate aceste "semne", într-o zi, pot părea prea mult,dar dacă ne uităm la ceasul Profetic al lui YHWH, recunoaştem, ca ne apropiem rapid de ziua cea mare !
Întrebarea care ne rămâne este aceasta: cu toate aceste semne şi dovezi, suntem pregătiţi ?

Pentru discipolii (ucenicii) lui Yeshua, acestea erau semne încurajatoare:

Cînd vor începe să se întîmple aceste lucruri, să vă uitaţi în sus, şi să vă ridicaţi capetele, pentru că izbăvirea voastră se apropie.``  (Luca 21:28)

Dar pentru cei care rămân în Aroganţa, Indiferenţă sau Religiozitate, acestea sunt semnele ,pentru ca sa se pregătească de urgenţă pentru venirea regelui, în caz contrar acestia vor fi condamnati pentru totdeauna : 

Împăraţii pămîntului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s'au ascuns în peşteri şi în stîncile munţilor.
Şi ziceau munţilor şi stîncilor: ,,Cădeţi peste noi, şi ascundeţi-ne de Faţa Celui ce şade pe scaunul de domnie şi de mînia Mielului;
căci a venit ziua cea mare a mîniei Lui, şi cine poate sta în picioare?`` (Apocalipsa 6:15-17)

Marea întrebare este: din care grup facem parte ? Dacă suntem în partea greşita, astăzi pina mai e timp sa ne Pocaim,caci ziua de maine s-ar putea sa fie prea tarziu !

,,Astăzi, dacă auziţi glasul Lui, nu vă împietriţi inimile!``( Evrei 4)  Shalom !!!

Comentarii