Islamul Religia Terorii

Islamul Religia Terorii

Un mic grup de Arabi Crestini Evanghelici din regiunea Mediului Orient traiesc cufundati într-o majoritate sufocanta de 4 milioane de Musulmani.

De aceea nu este surprinzător că, în această Conferinţă,realizata în Betleem ,cuvântul "Islam" sau "Musulman" a fost rareori menţionat, şi că problema de ameninţări existenţiale şi a Terorismului împotriva Evreilor nu a fost menţionată nici macar odată ...

Creştinii Palestinieni anti-Israel , conştienti sau inconştienti, sunt forţati să acuze Israelul ,de scăderea foarte mare de Arabi Crestini din Gaza şi Samaria, în ultimele decenii, dar o statistica interesanta ,înlătură rapid această idee: de ce sunt nu mai mult de 1% de creştini in aceste zone din "Palestina" Islamica, în timp ce în Israel, 10% din arabi sunt creştini? LIBERTATE ARABA ? Doar în Israel .!!! 

este IMPOSIBILA COEXISTENTA
Faptele sunt evidente: nu există loc pe pământ ,unde arabii au mai multă libertate de cult, în funcţie de alegerea lor ,decat in Statul Israel !, dar Creştinii Arabi din Samaria va spun, că cei mai mulţi Musulmani le lasa sa trăiască în pace,Dar, într-o anumită măsura! Doar sa nu încercati de a Evangheliza Musulmani, Apoi lucrurile se complica si apar modificările ...

Numărul mic de Creştini din Fâşia Gaza, le face vulnerabili de a se adapta Fanatismului Islamic şi vieţile lor sunt în mod constant expuse la risc, din cauza ameninţărilor a gruparii Hamas, Şi dacă grupul Terorist Hamas a castigat cu succes în "alegerile", prin care acestia pot avea grijă de Samaria, atunci Arabii Creştini şi Evreii Israelieni vor fi constant sub atac .

În cuvintele mntionate de Iosif Shulam, lider Evreu Mesianic: "Creştinii din Samaria si Gaza nu recunosc faptul că ,Cel mai bun prieten al lor este Israelul, şi ca cea mai bună speranţă este în Israel.

Aceasta  zi va veni atunci când aceşti Creştini Arabi ,vor dori ca Israelul sa fie acolo pentru ei, şi vor apela la Israel, pentru a le ajuta să vină, aşa cum se întâmplă acum cu opoziţia Siriană. "

Dar ei trebuie să ştie, de asemenea,ca ALLAH doreste cu toate costurile sa domneasca in ISRAEL

Prin urmare, în cadrul Conferinţei încheiate sa decisStatul modern al Israelului nu este împlinirea Scripturilor.

Activişti pro-palestinieni, prezenti la conferinţă şi din ţări precum Marea Britanie şi Statele Unite, nu au menţionat nimic despre Terorismul Islamic împotriva lui Israel, aşa cum le-au împărtăşit înainte despre cum s-au confruntat cu soldaţii Israelieni, acuzându-i de crime împotriva umanităţii, etc.

 S-au făcut, de asemenea, apelurile de a boicota produsele Israeliene, în scopul de a aduce Economia Israelului să se prăbuşească.

Punctul central al întregii Conferinţe, a avut de a face cu "suferinţa palestinienilor, ca rezultat al ocupaţiei ilegale de terenuri Arabe de către Statul nelegitim al lui Israel."

N-au avut însă percepţia, precum că Naţiunile Arabe vecine, care doresc să extermine Israelul, ca fiind principala cauza a suferintei Palestiniene.

Comentarii

  1. Am facut si eu un studiu din engleza si din romana, dupa Coran.

    Merita sa citesti ;)!

    ciudateniidincoran.blogspot.com

    Shalom !

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate am vizitat deja ,si este foarte bun Blogul,am incercat sa fac un Comentariu dar nu mi la validat deorece e nevoie sa fi incris ca membru,am sa fac si pasul asta si sa fiu util in slujba Domnului,apropo toate comntariile tale sunt f.bune,exista multe teme pe acest Blog,unde erau foarte bune .

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate.
    Am dezactivat intentionat rubrica de ”Comentarii” deoarece am peste 15.000 de vizitatori deja si au inceput comentarii ale unor islamisti, mai jignitoare si trebuia sa sterg de fiecare data.
    Asa ca am lasat blogul, mai mult pentru informare.
    Cine baga la cap, bine, cine nu ...asta e.
    Pai nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Koranul și biblia au foarte multe lucruri comune .De fapt Koranul este copia bibliei creștine islamizată cu conceptul Ismaelit ...și personaje deosebite ca caracter..dar tot o biblie ..de fapt frați cu creștini deosebirea e doar de nuanță căci coloratura e cam aceiași.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Atunci si cei ce se tem de Yahweh au vorbit adesea unul cu altul; Yahweh a luat aminte la lucrul acesta si a ascultat; si o carte de aducere aminte a fost scrisa inaintea Lui, pentru cei ce se tem de Yahweh si cinstesc Numele Lui.(Maleahi 3)